Termeni si conditii

1. Preambul

1.1. Pentru folosirea site-ului resetforgood.ro, in continuare „Site-ul”, este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos, in continuare „Termeni si Conditii”, care au valoarea unui contract incheiat intre societatea SC RESET FOR LIFE SRL. si orice persoana, client sau utilizator, care acceseaza magazinul virtual gazduit pe Site. Folosirea in continuare a Site-ului implica acceptarea integrala si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, aveti obligatia sa parasiti Site-ul.

1.2. Termenii si Conditiile se aplica tuturor vanzarilor de produse si servicii realizate de societatea SC RESET FOR LIFE SRL prin intermediul magazinului virtual gazduit pe Site.

1.3. Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre RESET FOR LIFE SRL. Astfel de modificari vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a Site-ului, urmand a produce efecte juridice numai in cazul contractelor viitoare, nu si in cazul contractelor deja incheiate.

2. Definitii:

2.1. Continut gratuit este continutul accesibil in mod public fara fi necesar deschiderea unui Cont in Site.

2.2. Continut contra plata este continutul accesibil de catre Utilizatorii care au deschis un Cont in Site.

2.3. Bonus reprezinta un Continut digital pe care RESET FOR LIFE SRL il poate oferi Clientului in mod gratuit si pe o perioada determinata la achizitia de Continut contra plata.

2.4. Client este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile, care foloseste Site-ul, incluzand accesul, navigarea, si care a lansat o Comanda prin intermediul Magazinului, iar Comanda a fost confirmata de catre RESET FOR LIFE SRL;

2.5. Comanda este o forma de comunicare electronica ce intervine intre Client si RESET FOR LIFE SRL, prin care Clientul solicita livrarea Continutului selectat, si este de acord sa il primeasca si sa il plateasca in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii;

2.6. Contul este sectiunea din Site care poate fi accesata de Client prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole; Contul permite Clientului vizualizarea lecțiilor video aferente fiecărei luni de program.

2.7. Contract reprezinta acesti Termeni si Conditii impreuna cu Comanda, confirmata de catre RESET FOR LIFE SRL printr-un e-mail.

2.8. Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de RESET FOR LIFE SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea RESET FOR LIFE SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

2.9. Plata cu MobilPay – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

2.10. Continutul inseamana acele produse digitale si/sau servicii care pot fi, dupa caz, orice inregistrare sonora si/sau video si/sau text in orice fel de format si/sau conferinte interactive in format multimedia si/sau fotografii, si/sau imagini, prezentate in cadrul Magazinului, si/sau ore de coaching, si la care accesul se face, dupa caz, gratuit sau contra cost;

RESET FOR LIFE SRL este vanzatorul, societatea RESET FOR LIFE SRL, persoana juridica romana, cu sediul Lilieci, comuna Hemeius, judetul Bacau, strada Calea Moldovei, nr.564G, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J4/1311/23.07.2019, Cod Identificare Fiscala 41430757, avand contul nr. RO78INGB0000999909361947, deschis la ING Office, telefon: 0746044256, e-mail: hello@resetforgood.ro, ce desfasoara activitatea de comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, in cadrul Magazinului;

2.11. Magazinul este magazinul virtual gazduit pe site-ul resetforgood.ro, proprietatea RESET FOR LIFE SRL si care permite vizitarea si vizualizarea versiunilor digitale ale Continutului;

2.12. Produse si Servicii inseamna produsele digitale, serviciile si/sau Continutul, mentionate in Comanda si care urmeaza a fi furnizate Clientului in conditiile stipulate in Contract;

2.13. Site este site-ul web avand adresa resetforgood.ro, proprietatea RESET FOR LIFE SRL, prin intermediul caruia RESET FOR LIFE SRL pune la dispozitia Clientilor si/sau Utilizatorilor informatii in legatura cu produsele si serviciile oferite;

2.14. Utilizator este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile prin folosirea Site-ului, incluzand accesul, sau navigarea.

3. Acord privind comunicarea prin mijloace electronice

3.1. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice comunicare in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic.

4. Produsele Reset

4.1. RESET FOR LIFE SRL oferta Clientilor posibilitatea achizitionarii pachetul complet al programului Reset:

 • Plan alimentar personalizat
 • Acces la cursurile video nutriţionale din Biblioteca online Reset
 • Acces la grupul de Facebook dedicat comunităţii Reset
 • Acces la toată baza de articole
 • Ştiinţa nutriţională din spatele programului Reset
 • Cartea de bucate Reset
 • Jurnal alimentar
 • Feedback și suport motivațional săptămânal din partea unuia din ambasadorii programului sau a nutriționistului via email

5. Lansarea si confirmarea Comenzii

5.1 Prin completarea si finalizarea unei Comenzi pentru achizitionarea de Continut, Clientul accepta oferta RESET FOR LIFE SRL cu privire la Continut. Momentul incheierii Contractului este acela cand RESET FOR LIFE SRL transmite catre Client o confirmare a acceptarii Comenzii prin intermediul postei electronice sub forma unui mesaj de bun venit in Reset, fara a fi necesara nicio alta confirmare de primire din partea Clientului. O Comanda neconfirmata de RESET FOR LIFE SRL conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre RESET FOR LIFE SRL si Client.

6. Dreptul de proprietate intelectuala

6.1 RESET FOR LIFE SRL este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuala asupra Magazinului, Software-ului si Continutului, graficii, logo-urilor si imaginilor incarcate pe Site. Drepturile care va sunt acordate sunt numai drepturi de utilizare neexclusive si netransmisibile. Neexercitarea sau exercitarea cu intarziere de catre RESET FOR LIFE SRL a drepturilor sale decurgand din Contract nu va fi considerata renuntare, dupa cum exercitarea singulara sau partiala a oricarui drept nu va impiedica exercitarea in continuare a altui drept.

6.2 Continutul este proprietatea exclusiva a RESET FOR LIFE SRL, iar utilizarea sa de Client este supusa acestor Termeni si Conditii. Clientul se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale RESET FOR LIFE SRL asupra Continutului. Cu exceptia drepturilor acordate potrivit paragrafului de mai jos, Clientului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie, sa publice, sa transmita, sa transfere, sa vanda, sa difuzeze, sa inchirieze, sa imprumute, sa modifice, sa adapteze, sa editeze sau sa sub-licentieze Continutul. Clientului nu ii este acordat niciun drept de utilizare in scopuri publicitare a Continutului.

6.3 RESET FOR LIFE SRL acorda Clientului, in schimbul platii Pretului de catre acesta din urma, un drept de utilizare neexclusiv si netransmisibil asupra Continutului selectat de Client. Dreptul de utilizare este numai pentru uzul personal al Clientului, fiind exclusa orice utilizare comerciala.

6.4. RESET FOR LIFE SRL își rezervă dreptul de a-si alege clientii si de a opri orice acces la comunitățile de social media al Clientului, din momentul confirmării dezabonării la serviciile Reset sau la orice nerespectare a regulilor comunității.

7. Facturare

7.1 Pretul corespunzator Continutului achizitionat este cel specificat pe Site si evidentiat in Comanda finalizata de Client si confirmata de RESET FOR LIFE SRL.

7.2 Pretul Continutului se achita in lei (RON), anterior utilizarii acestuia. RESET FOR LIFE SRL isi rezerva dreptul de a anula orice Comanda atunci cand pretul Continutului a fost eronat afisat in Site, inclusiv dintr-o eroare tehnica.

7.3 Preturile produselor exprimate pe site contin TVA.

7.4 RESET FOR LIFE SRL va emite catre Client o factura pentru Continutul comandat, pe baza datelor de facturare ale Clientului pe care acesta le-a pus la dispozitia RESET FOR LIFE SRL in prealabil.

8. Modalitati de plata

8.1. Plata prin Mobilpay: In cazul platii prin procesatorul Mobilpay, Clientul introduce in aplicatie datele de identificare ale cardului cu care va efectua plata, din contul de card al Clientului urmand a fi debitata suma necesara platii Continutului.

8.2. Odata facuta achizitia pentru prima luna de program, se ofera si consimtamantul ca lunar sa se poata debita suma necesara pentru continuarea programului.

8.3. Plata prin Transfer Bancar: În cazul plății prin Transfer Bancar, Clientul va primi lunar o factură proformă pentru achitarea serviciilor alese. Clientul are obligația de a achita suma aferentă facturii proforme cu scopul de a primi serviciile alese. În caz contrar, Reset for Life SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul clientului la biblioteca virtuală și orice alt acces virtual pentru serviciile oferite, în maxim 20 de zile de la neachitarea facturii.

9. Dreptul de retragere

9.1 In conformitate cu prevederile legale, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere, precum si contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre RESET FOR LIFE SRL.

9.2 In considerarea celor de mai sus, Clientul intelege si accepta ca obiectul prezentului contract presupune furnizarea de catre RESET FOR LIFE SRL de continut digital care nu este livrat pe suport material, dandu-si acordul prealabil expres pentru furnizarea continutului digital si confirmand pe aceasta cale ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere prevazut de lege. Clientul confirma, de asemenea, ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre RESET FOR LIFE SRL si, pe aceasta cale, isi da in mod expres si prealabil acordul pentru inceperea executarii contractului.

10. Declaratii

 10.1 RESET FOR LIFE SRL nu ofera servicii, remedii, tratamente si/sau interpretarea analizelor medicale, ci ofera recomandari pentru imbunatatirea stilului de viata al persoanei. RESET FOR LIFE SRL atrage atentia ca orice afectiune medicala trebuie investigata si tratata sub supravegherea unui cadru medical calificat. RESET FOR LIFE SRL recomanda terapiile complementare cu specializare pe stil de viata sanatos, care pot conduce la atingerea unei greutati normale a persoanelor, insa acestea nu reprezinta o garantie a acestui rezultat si nu substituie serviciile medicale.

11. Dreptul la despagubiri

11.1 Clientul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre RESET FOR LIFE SRL. Cu toate acestea, RESET FOR LIFE SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru pierderile pe care nici Clientul nici RESET FOR LIFE SRL nu le putea prevedea in mod rezonabil la inceputul utilizarii de catre Client a Magazinului si nici pentru pierderile care nu rezulta ca urmare a culpei sau unei incalcari a obligatiilor legale sau contractuale din partea RESET FOR LIFE SRL. Responsabilitatea pe care RESET FOR LIFE SRL, ca furnizor de Continut, o are fata de Clienti in ceea ce priveste despagubirile este limitata la pretul platit pentru achizitia Continutului la care se refera reclamatia Clientului. RESET FOR LIFE SRL nu are nicio responsabilitate fata de Client cu privire la Continutul pe care acestia l-ar considera ca ofensator sau inoportun. Niciuna dintre conditiile prevazute de prezenta clauza nu afecteaza drepturile pe care legea le recunoaste persoanelor in calitate de consumatori.

12. Contul

12.1 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale Site-ului este necesara crearea unui cont personal („Contul”). Prin utilizarea Site-ului, Clientul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul Contului pe care il deschide pe Site. In consecinta, Clientul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei Contului si a altor date de acces.

12.2 In cazul in care securitatea Contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat RESET FOR LIFE SRL, in calitate de administrator al Site-ului. RESET FOR LIFE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Clientilor / oricaror terti prin utilizarea neautorizata a Contului.

13. Procedura de Money Back Guarantee

13.1  Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
– Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia digitala produsului.

13.2 RESET FOR LIFE SRL va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii prin trimiterea unui mail la hello@resetforgood.ro de catre client asupra deciziei sale de retragere din contract, in contul bancar ales de catre acesta.

Daca intr-o perioada de maxim 21 zile de la primirea produsului Clientul doreste sa i se restituie  banii inapoi, acesata va trebui sa trimita un mail la hello@resetforgood.ro si sa completeze formularul de Money Back Guarantee (link). Doar in urma confirmarii completarii acestui formular se vor returna banii in contul Clientului, in maxim 5 zile lucratoare, impreuna cu un act de incheiere a colaborarii care va fi trimis pe mail-ul Clientului.

13.3 La restituirea sumei, RESET FOR LIFE SRL va reține comisionul de 5 RON, ce reprezintă taxa de serviciu a comisioanelor bancare. Suma va apărea pe factura storno livrată o dată cu confirmarea rambursării sumei.

14. CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

14.1 RESET FOR LIFE SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul RESET FOR LIFE SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. RESET FOR LIFE SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

14.2 Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul RESET FOR LIFE SRL adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a RESET FOR LIFE SRL. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la hello@resetforgood.ro

15. Cesionarea si subcontractarea obligatiilor RESET FOR LIFE SRL

15.1 RESET FOR LIFE SRL poate cesiona si/sau subcontracta catre terti, in tot sau in parte, prezentul contract, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. RESET FOR LIFE SRL va fi responsabil fata de Client pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

16. Incetarea contractului

16.1 Prezentul contract inceteaza in urmatoarele cazuri:

 1. Partile convin de comun acord incetarea contractului;
 2. Decizia unilaterala a uneia dintre parti, transmisa in scris celeilalte parti; receptia notificarii de incetare trebuie sa aiba loc cu minimum 21 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru incetarea colaborarii;
 3. In caz de dizolvare, lichidare, faliment, retragerea autorizatiei de functionare a unuia din contractanti, caz in care partile vor fi tinute a indestula datoriile uneia catre alta, datorii rezultate pana la momentul interventiei cauzei de disparitie.

17. Forta majora

17.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Prin forta majora se intelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, intervenit dupa intrarea in vigoare a contractului si care impiedica executarea partiala sau integrala a obligatiilor asumate de parti.

18. Legea aplicabila. Jurisdictia

18.1 Contractul este incheiat in limba romana si este guvernat de si va fi interpretat conform legii romane. Partile convin ca toate neintelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea nu este posibila in mod amiabil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca competenta potrivit legii.

19. Dispozitii finale

19.2 Orice notificare catre RESET FOR LIFE SRL trebuie trimisa electronic la adresele de mail hello@resetforgood.ro.