Povești de Succes Reset


Emilia Olteanu

Emilia Olteanu a slăbit 11 kg cu ajutorul programului Reset! Și suntem tare mândri de ea.

Ea acum zice așa: “Eram sceptică, recunosc. Și îmi era teamă că mă îngraș din nou. Dar sunt ok și chiar m-am resetat! Și știi ce e super? Faptul, că mă pot îmbrăca cu haine vechi! Asta îmi dă o satisfacție imensă. Înainte nu aveam încredere în mine, dar acum, când toată lumea mă apreciază, mă simt super!”

Marina Butacu

8 kg date jos în 2 luni, a treia lună am trișat prea mult și doar m-am menținut.

Mai am de lucru puțin până voi  ajunge la kilogramele dorite.

Mulțumesc Reset pentru restartul primit!

Florina Leșe

Am slabit 8 kg și menționez că am trișat pe parcursul programului. Prietenul meu (cu care am ținut împreuna) a slăbit 11 kg. Recomand cu mare încredere programul Reset, când am luat hotărârea de a achiziționa unul dintre pachetele disponibile am fost destul de sceptică. M-a ajutat starea de urgență din acea perioadă deoarece am avut extrem de mult timp pentru gătit, dar am învățat să prepar din timp meniurile și încă urmaresc grupul pentru mai multe “tips and tricks”.

Și nici nu are rost să mai aduc în discuție amabilitatea și ce comunitate faină s-a creat prin acest grup. Știu că pot pune orice întrebare fără nici o jenă. Sunt fericită că am învățat să mă disciplinez și să-mi placă mâncarea sănătoasă.

Betty

“Scurt: Mulțumesc Rese! Mulțumesc, mulțumesc,mulțumesc!!

11 kilograme minus dar mai mult în centimetri. Sunt super, super mulțumită şi mă simt excelent!!

Mulțumesc încă o dată!!

Felicitări, Bety, ești extrem de frumoasă și ne bucurăm enorm că ți-ai atins obiectivul! Ești amazing!

Aczel Marton

Perseverență + motivație = -18 kg și o doză mare de bună dispoziție!Motivația este dorința arzătoare care te pune în mișcare și te face să-ți dorești să faci ceva. Perseverența este alegerea consistentă de a-ți păstra drumul chiar și după momente dificile.

În cazul lui Aczel Marton asta a fost calea pentru a atinge succesul, iar astăzi el zice așa:“Chiar dacă nu m-am ținut de plan 100%, mi se pare super programul și metoda de schimbare a stilului de viață. Nu am mâncat atât de multe legume niciodată, dar nici nu am renunțat 100% la plăcerile culinare, doar am grijă de cantități.”

Felicitări!

Maria Burduja

Am slăbit 22 de kilograme într-un an. Nici mai mult, nici mai puțin. Nu de puține ori am simțit că se încăpățânează organismul și că îmi va fi imposibil să ajung până la capăt. Astfel că, atunci când, într-un final, am văzut pe cântar cifra mult râvnită, nici n-am știut cum să reacționez.

Mi-am atins, după un an, obiectivul inițial. În martie s-a împlint un an de zile de când am intrat în Reset. Pe atunci nici nu intuiam cât îmi va lua să ajung la greutatea propusă. Credeam că îmi vor fi suficiente câteva luni.Când mă uit la pozele astea, nu văd doar niște kilograme în minus și atât. Ci retrăiesc procesul în sine, cu toate frustrările și bucuriile, reușitele și blocajele, stagnările nesfârșite și ambiția pe care le-am simțit și trăit în această călătorie.

Mă simt alt om. Nu atât fizic, cât, mai ales, psihic.

Bőjte Andrea Adél

Bőjte Andrea Adél a slăbit -20 kg în doar 3 luni petrecute în programul Reset! “Am făcut sport de performanță (judo) timp de 15 ani. De fiecare dată când cântarul trebuia să arate numărul dorit de kilograme, soluția pe care o aplicam eram înfometarea. Doar așa slăbeam. Acum nici nu-mi vine să cred că pot slăbi mâncând pe săturate! Aș vrea să mai dau măcar 5 kg ca să ajung la greutatea mult dorită, dar deja faptul că am ajuns să port haine cu trei măsuri mai mici, mă bucură enorm de mult și îmi dă încrederea pe care nu am mai avut-o de mult timp!”

Felicitări, Adél! Ești un exemplu de perseverență pentru noi toți! 

Dragos Virbanescu

Salut! Numele meu este Dragos si când am început programul Reset nu mă gândeam decât la faptul că “o sa mor de foame”, că o să îmi lipsească ceafa de porc cu cartofii prăjiți aferenți (și eventual cu o porție buna de maioneza), saorma, coastele de porc și berea. Când am citit meniul pentru prima luna eram deja sigur că asta o sa se întâmple! Asta până când am început efectiv programul. Mesele sunt îndestulătoare și combinațiile sunt gustoase chiar și pentru un gurmand ca mine!

Aproape am terminat cele 3 luni și mai vreau! Până acum, rezultatul este foarte mulțumitor pentru mine: -8 kg. Dar mai important de atât: nu mai sforăi noaptea:)

Dombi-Kedves Noémi

Dombi-Kedves Noémi a slăbit -7kg în doar 2 luni petrecute în programul Reset, cu alimentație sănătoasă din planurile nutriționale marca Reset, combinate cu antrenamente funcționale. Felicitări, draga noastră! Ambiția ta e molipsitoare și îți mulțumim pentru încrederea pe care ai avut-o în specialiștii noștri.

Suntem super mândri de tine și îți dorim să îți păstrezi dispoziția bună și motivația în orice ți-ai propune, exact așa cum ai făcut-o și în procesul tău de remodelare corporală, care ți-a dus această schimbare uimitoare!

 

Biro Maria

După doar 6 săptămâni am atins greutatea mult dorită, chiar am slăbit și mai mult. Acum am 54 de kilograme. Sunt foarte bucuroasă, și sunt din nou încrezătoare în propriile puteri. Știu sigur că am devenit un exemplu pentru cei din jurul meu.

Planurile nutriționale erau foarte echilibrate cu rețete delicioase, nu m-am înfometat, am învățat principiile unei vieți sănătoase și am fost încurajată de echipă mereu. Astăzi pot să port din nou rochiile mele pe care nici n-am crezut că o să le mai port vreodată, și după aproape 4 ani de încercări eșuate, pot să port din nou verigheta.

Mădălina Alexandrache

Mi-a transmis foarte multă încredere în acest program și am fost nerăbdătoare să îl încerc. Prima reacție când am văzut planul a fost una de panică. Mi se părea foarte mult de mâncat: 3 mese pe zi și 2 gustări. Îmi era greu să cred că pot slăbi mâncând. Iată, m-am înșelat.

Cea mai mare bucurie a fost când rezultatele au început să apară, evident. Și nu s-au lăsat așteptate.Cântarul a devenit prietenul meu cel mai bun Pe lângă faptul că mi-a arătat că am reușit să îmi ating țelul propus (cele 10 kilograme au dispărut). Planul Reset este foarte echilibrat. Nu lipsește nimic din alimentație: carne, lactate, fructe, legume.

Kinga Ferenc

Înainte de Reset eram o femeie simplă, o mamă care nu știa cât este de ajuns, nu cunoștea măsuri în ciocolată sau alte alimente nesănătoase. Mâncatul sănătos mi se părea imposibil și am abandonat orice speranță de a deveni mai sănătoasă și mai suplă lângă trei copii.

Azi cântarul arată mai puțin cu 13 kilograme. O mare surpriză după aceste luni este faptul că organismul se acomodează în timp record cu alimente sănătoase, și corpul îți mulțumește pentru atenția acordată: ești mai energică, ai încredere în tine, dispare burtica, se topesc kilogramele iar tu devii mai echilibrată atât fizic cât și psihic.

Oana Păduraru Bonu

După Reset, cântarul a devenit prietenul meu. Spune un minus de 15 kilograme față de luna octombrie.

Nu a fost o singură bucurie. Transformarea a venit treptat. Au fost multe bucurii mai mici: după prima săptămână, când deja aveam un minus de 2 kg, când s-a făcut o cifră rotundă (și anume -10 kg), când am probat haine care mi se păreau ținte de neatins și care acum deja îmi sunt largi, când am văzut mândria soțului, primele dăți când am reușit să spun „nu” în fața unei tentații care mai demult mi se părea de nerefuzat și multe altele.

 

Mădălina Mangra

Cântarul este mai ușor cu 17 kg după cele 3 luni petrecute în acest program de trei luni. Am auzit de Reset într-o perioadă din viața mea în care simțeam nevoia să fac ceva pentru mine, atât din prisma sănătății, cât și din punct de vedere fizic. De mică am fost mai plinuță. Am încercat multe diete, dar cu rezultate doar pe termen scurt. Slăbeam, apoi puneam totul la loc.

În urma programului nu am doar o singură bucurie: mă simt mult mai bine, mai ușoară, mai activă, am o mobilitate mai bună, numerele de la haine au scăzut și le îmbrac pe cele la care nu mai visam de mulți ani și am învățat că totul este posibil, niciodată nu e târziu să schimbi ceva ce nu-ți place.

Ungureanu Vlad

Am scăpat de un total de aproape 16 kg. Mi-am depășit chiar și targetul de 15 kg în cele trei luni. Pentru mine nu scăderea în greutate a fost punctul forte al acestui program, ci schimbarea stilului de viață ghidat de alimentația sănătoasă.

Cea mai mare bucurie pentru mine a fost faptul că am putut să mă odihnesc normal și să am din nou randament la locul de muncă, unde mereu trebuie să faci față provocărilor, iar fără o alimentație sănătoasă și echilibrată nu poți da randament. O altă bucurie, a fost faptul că am reușit din nou să port garderoba veche, să mă pot mișca mai lejer, să mă pot încheia la șireturi cu ușurință.

Dana Zărnescu

Când am văzut pe cântar 73 kg și când m-am măsurat și am văzut că pierdusem și niște centimetri buni în talie și coapse, a fost momentul când m-am bucurat cel mai mult. Sentimentul este de nedescris! Mă simțeam învingătoare! Cele mai fericite momente din program au fost acelea în care mi-am învins pofta și am mâncat conform programului.

Astăzi sunt mai pozitivă, lucrez la a fi constantă și optimistă pentru că mi-am dovedit că se poate. Constanța și felul în care privim lucrurile poate schimba direcția noastră de mers. Atingerea obiectivelor depind foarte mult de disciplina noastră! Asta am învățat la Reset.

Iby Oprea

Rezultatul călătoriei Reset este vizibil. Am pierdut 22 kilograme. A fost un drum foarte lung și cu multe obstacole, dar toate erau doar în capul meu. Reset m-a învățat o autodisciplină și mi-a arătat cât este de puternică mintea și voința.

Cu ajutorul programului am învățat să mă iubesc cu adevărat. Iubindu-mă și acceptându-mă din nou am fost capabilă să iubesc și să accept lumea care mă înconjoară. Am învățat cum să mănânc sănătos, cum să gestionez poftele, cum să fac pace cu mine și să-mi accept corpul și cum să ofer fetițelor mele o educație nutrițională. Reset a fost cea mai profundă transformare în bine prin care am trecut.

Denisa Bârgău

Niciodată în viața mea nu am urmat vreun regim sau vreo dietă, pentru că nu am încredere în dietele care îți promit că slăbești „10 kile în 10 zile”. Nu pare sănătos, așa că am refuzat să mă supun vreunui supliciu de genul „mănânc doar ciorbă de varză și slăbesc rapid”. OK, dar ce faci după cele 10 zile? Că nu rămâi slab…

Am ales RESET pentru promisiunea că voi slăbi deștept, că voi slăbi practic mâncând, fără înfometare, dar respectând niște principii, niște combinații de alimente prescrise de nutriționist. S-a dovedit că am avut dreptate să aleg RESET. Am slăbit 11 kg, iar în oglindă văd o siluetă frumos conturată, la care doar visam de 20 de ani.

Rita Gál-Tamás

Cea mai mare bucurie a fost după terminarea primelor două luni de program. S-a întâmplat de Paște, când am mers la o petrecere împreună cu soțul meu. La petrecerea respectivă m-am întâlnit cu mai multe prietene, care nu m-au mai văzut de multă vreme. Reacția lor a fost impresionantă: toate erau mega încântate de felul în care arătam, și toate au observat cât de mult slăbisem. A fost un sentiment extraordinar, eram cea mai fericită.

Cântarul mă felicită în fiecare zi. După trei luni sunt la un minus de 13 kilograme și îmi place enorm de mult ceea ce văd în oglindă.

Csilla Vaslaban

În această vară am ajuns la 84 de kilograme (in vara lui 2015 aveam 56 kg) și asta a fost momentul când m-am hotărât să apelez la Reset. M-am înscris în acest program pentru că îmi doream să-mi schimb stilul de viață, adică sa învăț să slăbesc sănătos și să mă pot menține o viață întreagă.

Starea mea este din ce în ce mai bună, primesc multe feedback-uri pozitive de la colegi, prieten, iar pentru mine acest lucru este foarte important. Încă nu sunt 100% mulțumită, deoarece mai am de slăbit câteva kilograme, însă sunt tare mândră că am reușit să slăbesc fără senzația insuportabilă de foame.

Comunitatea Reset

Reset este și o comunitate de mii de oameni ca tine, cu povești reale și motivații puternice.
Aici nu te vei simți niciodată singur(ă) în procesul tău de slăbire.

Ce găsești în comunitate?

- Promoții și oferte
- Povești de succes
- Sfaturile specialiștilor și sustinerea membrilor
- Rețete delicioase
- Challenge-uri cu premii
- Tips & Tricks pentru o viață mai sănătoasă

***și nu numai...

Află în cât timp poți slăbi și Înscrie-te acum >