Reset este o comunitate a mii de oameni, ca tine. Suntem oameni empatici, cu obiective similare și învățăm împreună principiile unei vieți sănătoase.

Ce vei găsi în comunitate?

  • Povești de succes și motivații puternice
  • Sfaturile specialiștilor și susținerea membrilor
  • Sesiuni de coaching cu nutriționiștii și ambasadorii programului
  • Materiale educative despre nutriție
  • Tips & Tricks pentru un proces de slăbit eficient și plăcut
  • Challenge-uri cu premii
  • Promoții și oferte comerciale
    ***și nu numai
Alătură-te comunității și vino să celebrăm călătoria ta Reset și beneficiile unui stil de viață sănătos!

Vrei să știi ce mâncăm noi?
Aici vei găsi poze cu farfurii reale, postate în comunitatea noastră de membrii programului

Citește mai departe poveștile și experiențele membrilor Reset și află cum au reușit să ajungă la greutatea mult dorită cu ajutorul programului.

blog-image
aprilie 2, 2020 Jurnalul Mariei – Gânduri la început de drum

”Sunt Maria, am un metru și jumătate înălțime și călătoria mea a pornit de la 80 de kilograme. Am început programul Reset într-un moment al vieții în care am ajuns să nu mai suport oglinda, cântarul și pe mine însămi.” Citește în continuare Jurnalul Mariei, care documentează pas cu pas povestea sa de pierdere în […]

Iby nu este doar ambasador și co-fondator, ci este primul ”pacient” Reset, iar procesul său de remodelare corporală a fost susținut în programul online de slăbire, dar și de o serie de conversații pe care Iby le-a avut săptămânal cu Andra, fondatoarea programului.

Din acestea și-a extras parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic la care își propusese să ajungă din nou. În doar 4 luni și jumătate a slăbit 20 de kilograme și se menține la greutatea obținută de atunci.

"Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp" notează fiecare pas din refacerea lui Iby după nașterea celor două fiice gemene ale sale.

Află în cât timp poți slăbi și Înscrie-te acum >