decembrie 5, 2019

Sunt mândră că am reușit să slăbesc fără senzația de foame! Povestea lui Csilla

image

Astăzi am dori să o cunoașteți pe Csilla, și să aflați povestea ei de succes după ce a slăbit 12 kilograme cu ajutorul programului Reset.

Csilla a început programul după ce a confruntat o problemă medicală, care a venit la pachet cu un surplus de kilograme. După mai multe încercări, înfometări și diete bazate exclusiv pe fructe și salate, a renunțat să mai încerce și s-a hotărât că nu mai vrea să trăiască vreodată această experiență.  Cântărind 84 de kilograme, s-a înscris în Reset, cu o doză mare de scepticism. Pe parcurs însă, cântarul i-a zâmbit și eforturile ei au fost răsplătite.

Csilla ne-a oferit un interviu din care am aflat cum a fost călătoria ei de remodelare corporală și cum Reset i-a schimbat viața și stilul ei de viață.

Vorba cea bună de la Iby

Csilla este o persoană plină de viață. Ne cunoaștem de foarte mult timp și de fiecare dată reușea să mă facă să zâmbesc cu un umor greu de egalat și să-mi aducă o bucățică din optimismul ei prin felul ei de a fi. Fiind plecată din țară, mult timp nu mai știam nimic despre ea. Vestea, că își dorește să adopte o viață sănătoasă și să scape de câteva kilograme, a venit ca o oportunitate să o ajut în atingerea obiectivelor și să îi ofer eu un motiv să zâmbească din nou când probează o rochie frumoasă, dar uitată prin șifonier.

Când îți propui să devii cea mai bună versiune a ta, există o listă întreagă de provocări: vechile tale obiceiuri, propriul corp, gândurile tale, chiar și cei care îți sunt aproape. Csilla a trecut prin acest proces, dar l-a trecut cu brio.

Urmăriți un interviu cu oameni reali și motivații puternice:

  • Povestește-ne mai mult despre Csilla de dinainte de programul Reset.  Care au fost motivele care te-au determinat să începi un program de mâncat și slăbit sănătos?

În 2015 am fost diagnosticată cu o boală, care m-a obligat și mă obligă în continuare folosirea unui medicament. Doctorul mi-a atras atenția ca acesta, dacă nu sunt atentă, poate veni la pachet cu mai multe kilograme. Asta s-a și întâmplat. Cu toate că nu am mâncat mult, simțeam că și aerul mă îngrașă. Perioada respectivă a fost un război cu kilogramele, mereu reușeam să slăbesc câteva kilograme, dar mereu m-am îngrășat și am luat dublu, față de cele pierdute.

În această vară am ajuns la 84 de kilograme (in vara lui 2015 aveam 56 kg) și asta a fost momentul când m-am hotărât să apelez la Reset. M-am înscris în acest program pentru că îmi doream să-mi schimb stilul de viață, adică sa învăț să slăbesc sănătos și să mă pot menține o viață întreagă.

Bine, recunosc, la început nu eram atât de hotărâtă, și mi-a luat câteva săptămâni până m-am apucat de primul plan alimentar. Îmi ziceam că ”am plătit pentru asta, hai să vedem ce iese!”

  • Ai mai încercat să slăbești înainte? Ce nu a funcționat?

Da. Am încercat de mai multe ori! Cum reușeam să slăbesc inainte de Reset? Cu un fruct la mic dejun, cu salată la prânz și cu stomacul gol în loc de cină… Uneori am mai mâncat la cină, dar atunci în cursul zilei nu am mai mâncat mult, ca stomacul meu să se obișnuiască și ca seara să nu-mi mai fie foame. Nu știam ce înseamnă alimentația sănătoasă, care sunt alimentele sănătoase și repetam același alimente în aproape fiecare zi.

  • Care a fost cel mai greu moment în călătoria ta din programul Reset?

Cel mai greu este, că în jurul meu, toată lumea mănâncă ”altfel”, nesănătos- zic eu 😀 Și câteodată îmi este tare poftă de ce au ceilalți în farfurie, chiar dacă știu că nu e “clean”. Aș convinge pe toată lumea să-și schimbe alimentația.

  • Care a fost momentul, pe parcursul programului, în care te-ai bucurat cel mai mult?

Momentul cel mai fericit pentru mine a fost atunci când am început să probez haine vechi și îmi erau bune:) Între timp, au mai apărut alte momente, în care am reușit să spun NU la poftele mele de alimente nesănătoase. Rezultatul este că reușesc să spun NU și acum, pentru că văd rezultatele pe cântar, ceea ce îmi dă motivația zilnică pentru a rezista tentațiilor. De exemplu, când mi-e tare poftă de ceva dulce, deschid dulapul meu și mănânc câteva semințe sau iau o gustare sănătoasă Reset și îmi dau seama că nu dulcele îmi lipsea ci să mănânc ceva, să îmi potolesc stomacul:)

  • Cu câte kg mai puțin arată cântarul acum?

Am pornit de la 84 de kilograme, în August, iar în momentul de față am 72 kilograme. Deci am slăbit 12 kilograme. 

  • Cum ți-ai descrie starea de spirit acum, după ce ai atins acest obiectiv?

Starea mea este din ce în ce mai bună, primesc multe feedback-uri pozitive de la colegi, prieten, iar pentru mine acest lucru este foarte important. Încă nu sunt 100% mulțumită, deoarece mai am de slăbit câteva kilograme, însă sunt tare mândră că am reușit să slăbesc fără senzația insuportabilă de foame.

Trăind în străinătate, mereu așteptam să ajung acasă și să mănânc mâncărurile făcute de mama mea. De această dată i-am trimis și mamei rețetele primate de la Reset, așa că nu fac excepție nici atunci când sunt acasă, în concediu. Pentru că Reset nu are concediu, nu are limite teritoriale… Oriunde voi fi, vreau să continui să mănânc sănătos, clean, cum am învățat la Reset. 🙂

***

Alimentația urmată de Csilla în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. Perioadă limitată la preț promoțional!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.