octombrie 16, 2019

Slăbesc în continuare! Cu puterea minții. Și a furculiței. – Povestea Elidei

image

Astăzi am dori să o cunoașteți pe Elida, și să aflați povestea ei de succes după ce a slăbit 6 kilograme cu ajutorul programului Reset.

Elida a început programul când nu mai încăpea în hainele preferate din șifonierul ei, iar în acel moment s-a hotărât că nu mai vrea să trăiască vreodată această experiență. Cu ajutorul programului a ajuns din nou la greutatea din ziua nunții sale și și-a adus aminte că cea mai mare putere din ea este puterea minții.

Vorba cea bună de la Iby

Am cunoscut-o pe Elida la o întâlnire de parenting. Dintre toate mamele prezente, ea era cea mai vivace, luminoasă și zâmbitoare. Țin minte că, la întâlnirea respectivă, fiecare dintre noi aveam de povestit întâmplări și probleme întâlnite în mămicie, dar Elida privea toate problemele ca pe o încercare firească ce vine la pachet cu existența copilului. Atitudinea ei pozitivă era un exemplu pentru noi toate și a rămas un motor important și în procesul său de slăbit.
Elida chiar este o femeie veselă, frumoasă și optimistă. Dorința ei de schimbare a venit dintr-o chemare interioară și am primit cu mare drag vestea că a ales Reset pentru a atinge obiectivele în slăbit.

Deși a întâlnit mai multe dificultăți pe parcursul celor trei luni de program, ea nu a renunțat la scopul propus, ci a ales să înțeleagă și să accepte perioada prin care trece. Eforturile ei au fost răsplătite. Schimbarea a apărut la scurt timp, iar astăzi vedem în ea o mamă și mai fericită, o Elida cu stimă de sine crescută, cu un zâmbet de care, cu siguranță, și voi vă veți îndrăgosti.

Urmăriți un interviu cu oameni reali și motivații puternice:

  • Povestește-ne mai mult despre Elida de dinainte de programul Reset.  Care au fost motivele care te-au determinat să începi un program de mâncat și slăbit sănătos?

Trebuie să spun, de la început, că n-am fost niciodată omul dietelor și al programelor de slăbit. Nu m-a atras ideea și nu m-a convins nicio variantă auzită să mă apuc de slăbit prin controlul alimentației. Știam că din cauza a ceea ce mănânc am kilograme în plus însă nu am fost dispusă să încep nicio dietă. Până la Reset.
Reset m-a atras prin prezentare, prin personalizare, prin planul financiar dar, în special, prin impresia pe care mi-a lăsat-o ca pot face din acest program un stil de viață și alimentație. 

Reset a apărut în drumul meu într-un moment în care, câteva dintre bluzele favorite începeau să nu-mi mai vină și constatarea asta mă supărase tare.

În plus … Reset a câștigat teren pentru că s-a adaptat cu ușurință la mine, omul Elida și la faptul că eu nu consum carne!

  • Ai mai încercat să slăbești înainte? Ce nu a funcționat?

Doar prin sport și, de cele mai multe ori, timpul trebuia folosit în activități mai importante decât pentru sport.

  • Care a fost cel mai greu moment în călătoria ta din programul Reset?

Au fost mai multe momente grele însă cea mai dură luptă s-a dat cu dulcele. Îmi place să mănânc dulce și mi-a fost greu să rezist impulsului de a consuma „ceva” din câte opțiuni aveam la îndemana. Mi s-a făcut dor de dulciuri cărora, inafara programului, nu le-aș fi simțit lipsa niciodată! 

Acum, dupa Reset, consum dulciuri dar imediat ce întrec „limita” simt c-a fost prea mult, lucru care mă încântă!

  • Care a fost momentul, pe parcursul programului, în care te-ai bucurat cel mai mult?

Îmi plăcea enorm și așteptam cu nerăbdare noul plan alimentar de la începutul fiecărei luni Reset. Mă bucuram de e-mailul primit de la Reset ca un copil și abia așteptam să văd ce surprize mi-a pregătit! 😀

Abia așteptam să incerc anumite combinații și nu m-au dezamăgit deloc!

  • Cu câte kg mai puțin arată cântarul acum?

Cântarul arată cu sașe kg mai puțin, iar eu sunt mulțumită de acest rezultat. Acum am greutatea pe care o aveam atunci cand m-am căsătorit și acest lucru mă bucură cel mai mult dintre toate rezultatele obținute pe parcursul programului.  

  • Cum ți-ai descrie starea de spirit acum, după ce ai atins acest obiectiv?

Sunt omul care-și poate muta proprii munți. Cu puterea minții. Și a furculiței.

  • Ai reușit să te menții la greutatea dorită? Cum este pentru tine procesul de menținere?

Am reușit să mă mențin și să slăbesc în continuare. Partea aceasta a fost provocarea pe care abia așteptam să mi-o dau mie. Să văd dacă am înțeles ceva din program și dacă pot continua atunci când planul nu mă mai „obligă” să mănânc ceva anume. Și aici e satisfacția și bucuria cea mai mare. Slăbesc in continuare!

  • Dacă ar fi să oferi un sfat celor care sunt la început de drum, ce anume le-ai împărtăși din experiența ta în program?

Călătoria Reset n-a fost una simplă pentru mine. A trebuit să gătesc des, într-un program zilnic care și așa era încărcat. A trebuit să fac liste de cumpărături și achiziții atente, conștiente și mai variate decât înainte. A trebuit să gătesc separat, uneori, pentru restul familiei. Și, cu toate astea, în prima lună de Reset părea să nu miște cântarul din loc. Soțul meu, partener de program, se mândrea cu cele 2 kg. Eu … nimic.

Ba, mai rău, după 3 săptămâni de dietă amețeam și mă simțeam rău. Noroc de susținerea primită de la Iby care a schimbat cursul lucrurilor și abordarea meniului!

După primele 5 săptămâni am slăbit brusc 2 kg și am început să simt satisfacție. Împlinire. Rezultatul eforturilor. S-a declanșat slăbitul și acest lucru îmi dădea o energie foarte mare. 

A început să mi se pară mai ușor de consumat mâncarea, mai simplu de acceptat că nu mănânc diferite alimente. În plus, mă obișnuiam deja cu mâncarea condimentată bogat dar fără sare. La ulei am renuntat foarte repede și simplu. 

Mi-a plăcut să văd farfuriile celorlalți colegi și să mă bucur de combinațiile pe care le au ei.

Reset este o călătorie care începe ca o alegere și continuă ca un obicei. E un stil de viață plăcut, care te face să te simți bine pe interior în primul rând. Este călătoria de vis pentru o femeie pentru că, pe parcursul programului, îți schimbi garderoba cel puțin o dată!

Daca ma intrebi ce vis am acum? Stai să-ți spun!

Știi, Iby, că ai postat tu o poză purtând o rochie mărimea 36? 

Atunci a fost momentul când am spus: aaaa, eu toată viața am purtat 36! DAR LA PANTOFI! 😂

Până aici, m-am întors la mărimea 38 și o port cu lejeritate însă abia aștept să îmbrac haine 36, mărime pe care nu rețin s-o fi purtat vreodată altundeva decât la încălțăminte!

Celor la început de Reset le spun să se bucure de fiecare linguriță, de fiecare zi, să trăiască schimbarea care se întâmplă cu și în ei și să se iubească pentru alegerea făcută. 

Iar dacă, pe drum se îmtâmplă să întâlnească dificultăți și dintr-un impuls vor să renunțe la plan, atunci să contacteze un consultant Reset și să vorbească despre asta! În cazul meu au găsit soluții de rezolvare și mă bucur că nu am renunțat!

***

Alimentația urmată de Elida în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. Perioadă limitată la preț promoțional!

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.