august 30, 2019

Mădălina a slăbit 8,5 kilograme: ”satisfacția avută când vă atingeți obiectivul este imposibil de descris în cuvinte”

image

De la tricouri largi la un corp de plajă, astfel s-ar putea descrie în câteva cuvinte evoluția Mădălinei Bumbea. Recunoaște că fiecare concediu la mare venea la pachet cu frustrări legate de felul în care arăta. Cum a făcut, care a fost procesul său de remodelare corporală? Citești un interviu cu oameni reali și motivații puternice.

Povestește-ne mai mult despre Mădălina de dinainte de programul Reset.  Care au fost motivele care te-au determinat să începi un program de mâncat și slăbit sănătos?

Mădălina înainte de Reset, cu 8,5 kg mai mare, era mai leneșă și mult mai delăsătoare!
Obișnuiam să mănânc la orice oră, orice găseam, în special dulciuri. Ajunsesem într-un punct în care purtam doar tricouri largi și mă chinuia gândul că urmează să plec în concediu, la mare, și acolo nu o să fac altceva decât să mă uit la fetele/femeile din jurul meu și o să mă simt prost legat de înfățișarea mea. Acesta a fost motivul pentru care am decis să fac ceva!

Ai mai încercat să slăbești înainte? Ce nu a funcționat?

Nu am mai încercat să slăbesc în mod special până acum. Am încercat ce-i drept de câteva ori să mă înfometez, dar nu a durat mai mult de câteva zile. Mereu am evitat orice dietă de frica de a nu mă îngrășa apoi dublu și de a nu-mi dăuna sănătății.

Reset m-a convins prin faptul că se bazează efectiv pe mâncat sănătos, pentru că nu este exagerat de strict și nici nu presupune înfometare. Mereu mi-am dorit să învăț să mănânc mai sănătos și cu Reset am avut ocazia!

Care a fost cel mai greu moment în călătoria ta din programul Reset?

Nu aș putea spune cu exactitate care a fost cel mai greu moment, dar trebuie să recunosc că au fost câteva momente în care am clacat. Nu mai suportam să gătesc zilnic și să fiu nevoită să mă gândesc în fiecare clipă cum să îmi împart timpul între gătit și altceva pe lângă.

Care a fost momentul, pe parcursul programului, în care te-ai bucurat cel mai mult?

Cel mai plăcut moment a fost când mi-a venit o rochie pe care o cumpărasem online cu un an înainte și nu am reușit să o îmbrac niciodată pentru că mi-a fost din prima clipă prea mică. Și faptul că m-am bucurat de vacanță la maxim, fără să mă gândesc nici măcar o clipă la frustrări legate de aspectul meu fizic, dimpotrivă m-am simțit chiar sexy.

Cu câte kg mai puțin arată cântarul acum?

Eu am pornit cu 68,5 kg (m-am ținut cu strictețe de program timp de 5 săptămâni ), iar acum greutatea oscilează între 60 și 62 kg. În ideea în care încerc să fiu mai conștiincioasă și de fiecare dată când văd că urca un pic cântarul apelez la Reset. Chiar acum sunt într-o “săptămână Reset”: mi-am alcătuit meniul pe o săptămână din cele două luni de Reset.

Cum ți-ai descrie starea de spirit acum, după ce ai atins acest obiectiv?

Starea de spirit s-a schimbat total! Sunt mult mai veselă, mai energică și mai fericită! Observ că și oamenii din jurul meu sunt la fel.

Dacă ar fi să oferi un sfat celor care sunt la început de drum, ce anume le-ai împărtăși din experiența ta în program?

Pentru cei care sunteți la început de drum, vă spun că începutul este mereu greu, indiferent ce facem. Dar rezultatele apar foarte repede și odată ce ele vor apărea, singuri veți dori să continuați și nici nu vi se va mai părea așa greu!

Iar satisfacția avută când vă atingeți obiectivul este imposibil de descris în cuvinte. Oricât de greu ar fi, continuați până în momentul în care ajungeți să vă simțiți bine și fericiți în corpul vostru. Atunci cu siguranță veți fi învățat și lecțiile de care aveți nevoie pentru a avea grijă să aveți acel corp pe mai departe. Din suflet vă doresc tuturor mult succes!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.