iunie 10, 2019

Mădălina a slăbit 10 kilograme: „După un timp corpul ajunge să înțeleagă că îi e mai bine fără prea multe dulciuri, sucuri acidulate și mâncăruri grele.”

image

Uneori știi că e momentul potrivit atunci când nu mai ai răbdare să aștepți. Cu toate că obișnuim să amânăm schimbarea pentru altă dată, începutul e mereu acum, cu pași mici. Așa cum i s-a întâmplat și Mădălinei Alexandrache: „(…)pentru prima dată nu am așteptat să mă apuc de ceva nou la început de săptămână, ci chiar din ziua următoare!” Urmărești un interviu cu oameni adevărați și motivații puternice.

Cum și ce te-a determinat să iei decizia de a-ți redesena corpul și de a-ți reconstrui silueta?

Schimbarea era necesară datorită kilogramelor acumulate și a faptului că organismul meu nu mai răspundea la efortul meu de a da jos cele 10 kilograme în plus, chiar dacă mergeam la sală și încercam să mănânc cât se poate de sănătos (sau cel puțin eu credeam că mănânc corect 🙂 ).

Am mai avut probleme cu greutatea. După sarcină am acumulat peste 30 de kilograme – de care am reușit să scap cu ajutorul unui nutriționist după vreo doi ani. Toate bune și frumoase până am fost nevoită să fac o intervenție chirurgicală la inimă, după care timp de un an de zile am avut restricție pentru efortul fizic. În acea perioadă am acumulat cele 10 kg și nici că am mai scăpat de ele. Mai dădeam două jos și puneam înapoi trei – mă simțeam blocată într-un corp care parcă nu era al meu.

De ce ai ales Reset ca program de remodelare corporală care să îți fie „partener de drum” în această decizie?

Aveam nevoie de altceva, nu știam ce, dar am decis să încep prin a schimba tipul de a antrenamente la sală. La începutul acestui an (căci marea majoritate dintre noi avem nevoie de un început de ceva, fie an, lună, săptămână pentru a ne apuca de un nou proiect) am schimbat sala. Acolo am avut plăcerea să o cunosc pe Rux, un instructor minunat, care m-a ajutat cu sfaturi la început de drum și cu recomandarea de a încerca programul Reset.

Mi-a transmis foarte multă încredere în acest program și am fost nerăbdătoare să îl încerc. Îmi amintesc că am primit planul de alimentație într-o zi de vineri și pentru prima dată nu am așteptat să mă apuc de ceva nou la început de săptămână, ci chiar din ziua următoare!

Care a fost cel mai greu moment al tău în călătoria Reset?

Prima reacție când am văzut planul a fost una de panică. Mi se părea foarte mult de mâncat: 3 mese pe zi și 2 gustări. Îmi era greu să cred că pot slăbi mâncând…mai mult. Cel mai greu a fost să mă obișnuiesc cu mesele de dimineață pentru că înainte nu mâncam micul dejun. De fapt mâncam total aiurea: două mese pe zi, mai tot timpul pe fugă, la prânz pe tastatură și seara printre multe alte lucruri de făcut. Un alt lucru greu a fost să renunț la zahărul din cafea. Înainte nu mă apropiam de cafea dacă nu avea zahăr. Acum e invers. 🙂

Transformarea Mădălinei după cele 3 luni de program Reset

Dar cea mai mare bucurie?

Cea mai mare bucurie a fost când rezultatele au început să apară, evident. Și nu s-au lăsat așteptate. Dieta Reset este foarte echilibrată. Nu lipsește nimic din alimentație: carne, lactate, fructe, legume. Pe parcursul celor 3 luni, alimentele au fost combinate în planurile de alimentație atât de bine încât nu am simțit nici un fel de disconfort, nu mi-a fost foame, nu am simțit nevoia să schimb nimic.

Nu am avut motiv să renunț. Ba din contra, m-am bucurat să învăț rețete noi, care au fost îndrăgite și de ceilalți membri ai familiei. Iar cartea de bucate, primită la final, este de mare folos. Pot continua fără probleme să gătesc corect, să mă bucur de rezultatele obținute și să le mențin.

Ce spune cântarul acum după cele 3 luni de program? Dar felul în care te vezi în oglindă?

Cântarul a devenit prietenul meu cel mai bun în ultima vreme. Pe lângă faptul că mi-a arătat că am reușit să îmi ating țelul propus (cele 10 kilograme au dispărut), uneori mă trage de urechi atunci când nu respect mesele. Nu cresc kilogramele, dar se încăpățânează să mai coboare.

De asemenea, faptul că acum nu îmi mai displace să mă uit în oglindă este doar una din realizări. Cea mai mare realizare este aceea că mă simt mult mai bine, am mai multă energie și sunt mult mai mulțumită de sine și optimistă.

Sunt multe de povestit despre un program de nutriție. Am învățat multe de la Reset. Pe altele le știm cu toții pentru că sunt de bun simț: să bem multă apă, să facem mișcare, să ne odihnim. Am înțeles pe parcursul celor 3 luni că tot ce trebuie să știi este să le combini pe toate, să îți asculți propriul organism și să-i dai doar ceea ce-i trebuie. După un timp corpul ajunge să înțeleagă că îi e mai bine fără prea multe dulciuri, sucuri acidulate și mâncăruri grele, căci e deștept!

Un gând de final?

Mulțumesc din suflet, Reset, pentru această minunată schimbare și pentru că m-ați învățat să „slăbesc deștept”. Mă simt excelent și îmi doresc să păstrez și să aplic în continuare ce am învățat de la voi. V-am recomandat cu mare căldură fiecărei persoane care a observat la mine schimbarea și sper să apeleze la voi pentru a avea același succes!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.