aprilie 2, 2020

Jurnalul Mariei – Gânduri la început de drum

image

”Sunt Maria, am un metru și jumătate înălțime și călătoria mea a pornit de la 80 de kilograme. Am început programul Reset într-un moment al vieții în care am ajuns să nu mai suport oglinda, cântarul și pe mine însămi.”

Citește în continuare Jurnalul Mariei, care documentează pas cu pas povestea sa de pierdere în greutate și de reeducare nutrițională. Maria povestește, cu onestitate și curaj, despre cum a fost această călătorie pentru ea: vorbește despre panică, neîncredere, dubii, dar și despre cum a reușit să treacă prin toate aceastea și să-și atingă rezultatele. Citește o poveste onestă despre provocări, anxietăți și rezultate reale.

 


Maria – Gânduri la început de drum

Panică. Ăsta a fost primul sentiment pe care l-am avut în momentul în care am citit pentru prima dată planul alimentar. „Nu mă simt în stare să fac asta”, mi-am zis. „Ok. Și vrei să continui să trăiești într-un corp care nu te mai reprezintă deloc și de care a ajuns să-ți fie rușine?”. Purtam un monolog nesfârșit în capul meu și nu știam ce să fac. Atâtea alimente și gusturi noi și obiceiuri de schimbat. Unde mai pui că eram îngrozită de ideea de a-mi pregăti fiecare masă, zi de zi de acum înainte și nu știam de unde să scot atâta timp. „At least, give it a try!”. Oricum nu mai pot continua în ritmul care m-a adus aici, nu?

 

Sunt Maria, am un metru și jumătate înălțime și călătoria mea a pornit de la 80 de kilograme. Am început programul Reset într-un moment al vieții în care am ajuns să nu mai suport oglinda, cântarul și pe mine însămi.

Nici în poze nu mai sunt încântată să apar. Așa că mi-am făcut lista de cumpărături, am umplut frigiderul cu tot ce era necesar pentru noul stil de viață și am pornit la drum, înarmată cu multă răbdare și determinare. După cum îi spuneam și lui Iby, nu sunt dispusă să mai dau înapoi, pentru că simt că nu mai pot face altceva decât să merg până la capăt și să mă simt în sfârșit bine în propriul corp. Și cred că asta merită toate eforturile.

Iby – Vorba cea bună

Într-o singură secundă am știut că Maria este persoana potrivită cu care să parcurg acestă primă experiență a mea, de a susține motivațional unul din membrii comunității în drumul său din program. În email-ul său de început mi-a scris:

”Totul merge mult mai bine și mai ușor decât m-am așteptat. Când am deschis prima dată planul alimentar m-am panicat grozav, recunosc. Nu știam cum voi integra atât de multe alimente noi și (mai ales) când voi avea timpul necesar pentru a-mi pregăti toate cele trei mese, zi de zi. Mi se părea teribil de dificil, dar parcă la fel de dificil a devenit și să trăiești cu 20 de kilograme în plus, așa că am zis să încerc, dacă tot am apucat pe drumul ăsta. ”

E-mailul ei a intrat în căsuța mea poștală la 22:23, o oră, la care în mod normal nu citesc e-mailuri, însă de această dată instinctul meu (pe care îl ascult de fiecare dată) mi-a zis să deschid aplicația. Din nou mi s-a confirmat că instinctul este dat de Dumnezeu, și trebuie ascultat și îngrijit orice se întâmplă. De fiecare dată când ies din zona mea de confort, mi se întâmplă lucruri minunate. Deschiderea aplicației mi-a adus cea mai frumoasă revelație din ultima vreme: Maria m-a cucerit din prima, și citind rândurile ei m-am întors în timp și mi-am adus aminte cum eram eu în primele săptămâni de Reset. Trăirile ei parcă se oglindeau în amintirile mele și cuvintele ei parcă descriau ce simțeam când începusem călătoria mea și a corpului meu în Reset.

Nu am stat pe gânduri, i-am răspuns instant. Îmi doream mult s-o însoțesc în această călătorie și nu mă puteam abține să nu îi scriu, chiar dacă ora se apropia de 23:00. Bucuria mea a fost și mai mare văzând un instant reply plin de entuziasm pentru a fi parteneri de drum. Am crezut cu totul în ea din momentul zero. Am crezut cu adevărat că va reuși fiecare pas necesar drumul său. Așadar am și încercat cu adevărat, alături de ea.

Maria – Temerile mele au fost neîntemeiate

Prima surpriză pe care am avut-o a fost să descopăr că nu există nicio bătaie de cap cu prepararea meselor. Totul se pregătește rapid și ușor și-mi bucură și papilele gustative. După ce pun în farfurie tot ce e de pus, mă uit la ea și mi se pare că e prea mult de mâncat. Zero motive să mă îngrijorez că mă voi înfometa sau plictisi. A doua supriză a venit după o săptămână de program, când am pus pe mine geaca de primăvară. Înainte abia o mai puteam încheia fără să pară că pocnește pe mine, și acum stătea perfect. Veștile bune s-au ținut lanț. M-am urcat prima dată pe cântar abia după primele două săptămâni și am avut parte de un șoc: minus patru kilograme. Deja! Ar fi trebuit să mă bucur, dar primul gând a fost că poate e o eroare a cântarului. Nu-mi venea a crede că pot slăbi atât într-un timp așa de scurt, mâncând pe săturate. Am rumegat vestea jumătate de zi, încă nevenindu-mi să cred că e pe bune.

În astea două săptămâni, organismul s-a adaptat neașteptat de repede cu noul stil de viață și simt că pot să-mi continui drumul. Sunt și mai hotărâtă decât eram inițial, și mai pornită să ajung la cea mai bună versiune a mea. Noua hrană nu începe să-mi modifice doar corpul, ci și starea de spirit. Sunt mai energică, dorm mai bine, mă simt mai ușoară. Dacă am obținut toate astea în numai două săptămâni de Reset, sunt nerăbdătoare să o cunosc pe Maria de la finalul celor trei luni. Can’t wait!

 

***

Alimentația urmată de Maria în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în pachetul Standard al programului RESET.

Procesul Mariei de slăbire de 3 luni include un membership activ în programul online Reset alături de o serie de conversații pe care Maria le are săptămânal cu Iby, fondatoarea programului.

Cumpără acum unul dintre pachetele RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. 

 

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.