septembrie 13, 2019

Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 16

image

Jurnalul lui Iby documentează, pas cu pas, povestea de remodelare corporală și de reeducare nutrițională a Ibolyei. Iby este mamă de gemene și a început programul Reset atunci când, după naștere, se simțea captivă într-un corp care cântărea cu 20 de kg mai mult decât greutatea cu care era obișnuită. Citește o poveste onestă despre provocări, anxietăți și rezultate reale. Citește Jurnalul lui Iby și descoperă cum a găsit motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou.
Procesul lui Iby de slăbire de 3 luni include un membership activ în programul online Reset alături de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,
episodul 3 aici, episodul 4 aici, episodul 5 aici, episodul 6 aici, episodul 7 aici, episodul 8 aici, episodul 9 aici, episodul 10 aici, episodul 11 aici, episodul 12 aici, episodul 13 aici, episodul 14 aici, iar episodul 15 aici.

Săptămâna 15

Iby: Am observat o schimbare majoră – nu mai poftesc de o perioadă niciun fel de dulce. Nici măcar înghețată, un aliment cu care înainte puteai să mă șantajezi cu succes. Însă de ceva vreme pot să stau și să mă uit la altcineva cum mănâncă înghețată fără să fie o fracțiune de secundă în care îmi doresc să fac același lucru. Wow, ce tare!! mi-am spus în sinea mea.

Înainte chiar spuneam tuturor că înghețata e o slăbiciune pentru mine, și cred că în acest fel mă și alimentam cu acest gând așa că mintea mea ceda de fiecare dată. Acum mintea a pus piciorul pe prag, eu nu m-am mai ”lăudat” cu pofta mea de înghețată și iată că perioada în care mă simțeam mai slabă de înger, e doar o amintire.

Andra – Vorba cea bună

Toți vrem repede. Totul. Vrem să slăbim repede, vrem să întâlnim repede persoana dorită, când o întâlnim vrem să ne căsătorim repede, vrem să găsim repede jobul mult așteptat, vrem să întâlnim repede succes și vrem să câștigăm repede suficienți bani. Și cu toate astea ‘repede’ nu se întâmplă prea multe prea des și mai ales, în puținele momente când se întâmplă repede, lucrurile nu durează.

Și totuși mă gândeam…dacă în final natura pare că le știe pe toate mai bine decât noi toți la un loc, cum se face că natura trece prin anotimpuri. Există anotimpuri ale creșterii, regenerării și înfloririi și există anotimpul odihnei. Există anotimpuri când florile cresc și înfloresc văzând cu ochii și există anotimpuri când nu zărim nici colțurile de tulpină de sub zăpadă. Și deși natura nu pare să se grăbească vreodată și să vrea repede mereu lucrurile se întâmplă în final la timpul potrivit. Și atunci? Ce e de învățat din asta?

Cred că ce e de învățat e că…există valoare când lucrurile merg încet. Iby a atins deja această etapă în care corpul are un ritm mai lent, dar felul său așezat și înțelept a perceput foarte rapid motivul și s-a adaptat grozav etapei. Iby pare să fi știut instinctiv că fix atunci când lucrurile se întâmplă lent, așezăm de fapt cele mai bune și solide cărămizi pentru silueta noastră și nu numai, pe termen lung. Când lucrurile se întâmplă altfel decât repede, ne putem permite 1-2 greșeli din care să învățăm fără să ne dezechilibrăm și care ne ajută să evităm greșelile mari care ne-ar sabota drumul.

Tot drumul parcurs cu tihnă firească ne dăm timp să învățăm să ne reiubim corpul, lucru care este cel mai bun fundament pentru un corp frumos de-o viață întreagă. Ce siluetă de tipul ‘7 kg în 7 zile’ am putea crede vreodată că ne va învăța să ne uităm cu tandrețe și drag în oglindă? Și numele-i imposibil darmite așa misiune. Așadar ce vă doresc săptămâna asta, este să aveți răbdare, tihna și înțelepciunea de a vă urma drumul asemeni lui Iby, cu așezarea, liniștea și răbdarea izvorâtă din știința faptului că e o certitudine că veți ajunge la distanță, iar că până atunci mai stați o vreme pe drum doar pentru că aveți de cules și alte roade prețioasă – stima și dragostea adevărată de sine.

Hai să vedem ce a mai făcut Iby!

Intră ultra-rapid în formă cu RESET – programul urmat și de Iby.

 

Iby – Călătoria mea

În această săptămână m-am întâlnit cu Andra. Mi-a făcut o vizită și am fost foarte fericită să o văd. Ca toate persoanele din jur, și ea mi-a zis același lucru: că am slăbit mult. Mereu mă face mândră dacă cineva îmi zice, dar când Andra îmi spune, atunci e lauda supremă.

După ultimele zile eram încărcată destul de negativ după probleme de familie și multe supărări. Am încercat să fiu zâmbăreață și să mă stăpânesc, însă chiar și așa Andra m-a simțit. Nu mi-a zis decât ulterior acest lucru și am reușit să discut asta cu ea numai după ce am rezolvat eu aceste supărări în mine.

Un selfie făcut de Iby în Grecia, cu cele 15 kg pe minus 🙂

De obicei facem ședințele noastre săptămânale pe skype, dat fiind că eu locuiesc în Bacău și Andra în București. Dar săptămâna aceasta s-a întâmplat să aibă drum prin Bacău și am petrecut o oră împreună. A fost leac pentru sufletul meu.

Chiar dacă totul merge bine fizic, nu mereu e bine și psihic. În această săptămână am mai și ”trișat”. Am mâncat trei sărmăluțe la pomana bunicii soțului, am înlocuit o masă cu creveți și toate aceste mici plăceri mi-au adus bucurie pe moment. Am uitat de supărări pentru câteva minute și m-am bucurat. Nu mai consider ‘trișat’ aceste întâmplări, ci plăceri care trebuie să se întâmple din când în când.

Apoi a venit sfârșitul săptămânii, când am plecat în Atena cu încă 13 fete. A fost atât de frumos, dar nu știam ce mă așteaptă… Nu am putut să mă țin de planul meu de alimentație, după multe plimbări am simțit din nou foamea și toate acestea m-au dat peste cap. Am comandat salate în restaurante și am încercat totuși să mănânc sănătos, dar nu mereu mi-a ieșit. Încă sunt în vacanță și mă organizez destul de greu. Nu am când și unde să gătesc, restaurantele nu gătesc așa cum mi-ar plăcea mie și nici nu pot mereu să mănânc ceea ce am în planul meu de alimentație.

Mi-am propus însă să nu mă descurajez și să nu îmi stric nici vacanța. Voi încerca pe cât posibil să aleg alimentele sănătoase, chiar dacă nu o fac mereu conform planului de alimentație și voi încerca să rezist ispitelor. În Atena am gustat câteva alimente specific grecești, nu tocmai sănătoase, dar mă bucur că am făcut-o pentru că erau delicioase. Bineințeles că sportul a cam lipsit în acestă săptămână și am încercat să înlocuiesc mișcarea cu înotul și mersul pe jos.

După vacanță mă voi întoarce la programul meu deja obișnuit și voi fi mai severă cu mine. Prea multe ”plăceri” au fost în ultima perioadă și nu sunt în totalitate mândră de mine. De multe ori am mâncat ce am apucat din cauza lipsei opțiunilor. Am realizat că pentru o alimentație echilibrată este foarte important să avem totul la îndemână și să avem de unde alege alimente sănătoase.

Am lăsat deja în urma 15 kilograme, încă 5 și voi fi acolo unde îmi doresc.

Rămâneți cu mine!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. Perioadă limitată la preț promoțional!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.