septembrie 13, 2019

Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 15

image

Jurnalul lui Iby documentează, pas cu pas, povestea de remodelare corporală și de reeducare nutrițională a Ibolyei. Iby este mamă de gemene și a început programul Reset atunci când, după naștere, se simțea captivă într-un corp care cântărea cu 20 de kg mai mult decât greutatea cu care era obișnuită. Citește o poveste onestă despre provocări, anxietăți și rezultate reale. Citește Jurnalul lui Iby și descoperă cum a găsit motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou.
Procesul lui Iby de slăbire de 3 luni include un membership activ în programul online Reset alături de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului. Episodul 1 poate fi citit dând click aiciepisodul 2 aici,
episodul 3 aici, episodul 4 aici, episodul 5 aici, episodul 6 aici, episodul 7 aici, episodul 8 aiciepisodul 9 aici, episodul 10 aici, episodul 11 aici, episodul 12 aiciepisodul 13 aici, iar episodul 14 aici.

Săptămâna 14

Iby: Înainte mi se spunea că am slăbit, dar în ultima perioadă toți mai adaugă un cuvânt: mult”Ai slăbit mult!” și acest mult îmi aduce aminte de unde am pornit, ce greu a fost și psihic și fizic și nu pot să fiu decât recunoscătoare pentru toate persoanele care îmi zic că am slăbit, deoarece de fiecare dată îmi aduc aminte de scopul meu și de target-ul pe care mi l-am propus. Când încă aveam 83 de kilograme nimeni nu avea încredere că voi slăbi, nici măcar eu, numai George, soțul meu și tatăl meu. Ei doi mereu îmi spuneau că va fi bine și în curând voi ajunge la kilogramele normale. Mă gândesc acum cât de greu ar fi fost, dacă nici ei nu aveau încredere în mine. Omul este o ființă puternică dar foarte influențabilă. Așa că dacă simțiti că nu mai aveți putere și aveți nevoie de o schimbare, căutați în jurul vostru persoana care să vă ajute să faceți primul pas.

Andra – Vorba cea bună

În lucrul cu Iby mi s-a cristalizat un principiu cu care m-am întâlnit de altfel în multe alte situații și anume că cel mai greu lucru într-o situație grea fie că e vorba de corpul nostru și de condiția fizică, fie de un job sau de o relație e să ne strunim într-o așa manieră mintea încât să nu credem că situația aceea va dura pentru totdeauna. Odată ce realizăm cu adevărat că indiferent care sunt emoțiile prin care trecem, ele sunt efemere aproape că nu mai dor la fel de tare…efect aproape instant. 

Altfel spus, dacă ești conștient/ă că felul în care te arăți te simți în propriul corp nu e cel în care te vei simți mereu, șansele tale de a reuși sunt deja considerabil mai mari. Tot acesta-i motivul pentru care funcționează atât de bine momentul în care începem ‘să vedem rezultate’, fie noi, fie cei care ne înconjoară și care nu se sfiesc să ne spună asta într-un compliment binevenit. Prin complimentele lor, aflăm din nou că putem. Că vom depăși momentul, că va veni din nou ziua în care ne vom simți împăcați și senini în propriul corp.

În primele episoade din jurnalul său, Iby descria emoțiile mai degrabă de deznădejde și de disperare că …asta-i e tot. Că ăsta e felul în care se va simți mereu, nelalocul ei în propriul corp. Pe măsură ce săptămânile au trecut și filele de jurnal s-au scris, Iby și-a amintit de sentimentele de bine pe care le poate avea față de ea însăși, lucru care a schimbat totul. În bine.

Intră ultra-rapid în formă cu RESET – programul urmat și de Iby.

Iby – Călătoria mea

Trec săptămânile iar eu mă simt din ce în ce mai bine. Încă nu sunt mulțumită în totalitate și fiind ambițioasă din fire nici nu mă voi opri până nu văd pe cântar acel număr magic, care mi-a dat motivația la început.

Mereu îi spun Andrei că mă bucur mult pentru această siluetă care deja se conturează din ce în ce mai bine, dar ce este de neprețuit este ceea ce simt și ceea ce gândesc. Împreună cu kilogramele parcă s-au evaporat și frustrările, supărările și rămân numai cele de câteva secunde, care nu au unde să se așeze în viața mea, pentru că gândurile pozitive le elimină fără efort. E normal să mai avem și dureri de cap, dar nimic din ce e negativ nu mai e constant.

În ciuda faptului că a fost o săptămână grea, totuși am reușit să merg și la sală și la înot. A fost mult mai frumos decât îmi imaginam. Atât de mult mi-a plăcut la înot încât iau în calcul varianta de a merge săptămânal. În momentele în care înotam în forță efectiv simțeam pielea că mă mănâncă în acele părți unde am mai mult surplus de greutate, adică în zona coapselor, fesierelor și la burtică.

Iby, la propriu sub apă. Înainte de sarcină, atunci când corpul său era așa cum și-l dorea.

Săptămâna aceasta a fost una grea, mai ales pentru că gemenele au fost răcite, iar bunica soțului este grav bolnavă în spital. Toată lumea a fost tristă și acest sentiment m-a înconjurat și pe mine. Este foarte greu să fii optimistă în condiții de felul acesta și în multe momente am făcut eforturi să îmi mențin optimismul la normal. Asta m-a făcut să îmi dau seama de un lucru: este foarte important mediul în care trăim. Nu mă refer la problemele care apar, ci la persoanele care ne înconjoară. Dacă suntem înconjurați de oameni buni, cu gândire pozitivă și viziuni optimiste este mult mai ușor să fim la rândul nostru optimiști și încrezători. Putem fi singurii optimiști din grup, dar până la urmă vom prelua modul grupului de gândire. Mintea se molipsește și ea cu ușurință, nu doar corpul.

Așa că de data asta mi-am dat seama cât sunt de norocoasă să am în jurul meu oameni, care gândesc pozitiv și constructiv mereu. De când fac efort să fiu optimistă am observat că atrag oameni optimiști. Ca un magnet, care simte partea pozitivă a celuilalt magnet. Optimismul atrage optimismul și pesimismul atrage pesimismul. Foarte mulți oameni de succes povestesc cum au reușit să iasă dintr-un mediu nociv, pesimist, sărăcăcios și nihilist. Da, asta e performanța, să învingi răul care te trage în jos și care te înconjoară. Așadar există mereu speranță și tot ce trebuie să facem este să nu renunțăm la scopul, visul nostru și să nu lăsăm sentimentele să ne amuțească mintea.

Rămâneți cu mine!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. Perioadă limitată la preț promoțional!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.