septembrie 20, 2019

Dincolo de kilograme și standarde de frumusețe. Povestea Danei

image

Astăzi am dori să vă facem cunoștință cu Daniela Zărnescu. Cu câteva luni în urmă, avea 80 de kg și pierduse controlul în relația cu mâncarea. Astăzi, ea este membră Reset și, după trei luni petrecute în program, a reușit să-și reseteze mindset-ul pentru o viață mai sănătoasă. Cuvintele cheie din procesul său de remodelare corporală sunt disciplină, voință, organizare și, cel mai important, convingerea că SE POATE! 

Dana ne-a oferit un interviu din care am aflat cum acest ”se poate” este motorul pentru atingerea obiectivelor și, într-un fel, chiar rețeta succesului. 

Vorba cea bună de la Iby

Dana este o femeie inteligentă, cu un simț al umorului greu de egalat și o personalitate hotărâtă. De fiecare dată când o întâlneam, m-au uimit forța și încrederea ei în propria persoană, însă cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la Dana este despre cât de important este să nu ne lăsăm copleșiți de standardele impuse de societate. Astfel, am văzut încă o dată că, transformarea cea mai profundă nu vine niciodată din exterior, ci doar dintr-o motivație puternică din interior.

Acel ”se poate” despre care vorbește Dana este același ”se poate” pe care l-am învățat și eu în procesul meu de slăbire. Nu există nimic mai frumos în această lume decât acel moment când îți dovedești că ești de puternică. Aceste zile sunt cele în care te îndrăgostești de viață și realizezi că orice îți propui îl vei atinge, pentru că ”se poate” este motorul tău, ” se poate” este, dacă vreți, rețeta succesului.

Dana se căsătorește sâmbătă. Haideți să îi urăm de acum ”Casă de piatră!” și să citim cum s-a simțit pe parcursul procesului ei de slăbire prin programul Reset. Sunt convinsă, că și voi veți simți optimismul prin cuvintele ei:

 

  • Povestește-ne mai mult despre Daniela de dinainte de programul Reset. Care au fost motivele care te-au determinat să începi un program de mâncat și slăbit sănătos?

Dana iubește mâncarea, își găsea (și încă își mai găsește uneori) comfort în mâncare. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău, doar că înainte controlam foarte greu acest lucru iar acum decid EU, nu poftele, când se întâmplă acest lucru. Sunt fericită, privesc această schimbare ca pe un stâlp psihologic – știu că SE POATE! Lucrurile s-au schimbat, sunt mai fermă pe poziții și cred că voi avea de lucru la asta … încă niște ani de acum înainte.

  • Ai mai încercat să slăbești înainte? Ce nu a funcționat?

Evident. Hmm, încercând îți dai seama ce nu îți place și cred că anumite diete nu au funcționat pentru mine pentru că fie metoda principală nu se plia pe nevoile mele, fie nu eram eu în „locul potrivit” ca și voință.

  • Care a fost cel mai greu moment în călătoria ta din programul Reset?

Nu am avut doar UN moment greu ci … zeci, care, din fericire, cam în 90% dintre cazuri au coincis și cu cele mai fericite momente din program – acelea în care mi-am învins pofta și am mâncat conform programului.

  • Care a fost momentul, pe parcursul programului, în care te-ai bucurat cel mai mult?

Când am văzut pe cântar 73 kg și când m-am măsurat și am văzut că pierdusem și niște centimetri buni în talie și coapse. Sentimentul este de nedescris! Mă simțeam învingătoare!

  • Cu câte kg mai puțin arată cântarul acum?

Am 8 în minus față de început. În funcție de cantitatea de apă consumată și de cât este de sărată mâncarea, fluctuez de la o zi la alta cu 500 de grame până la 1 kg. Cred că dacă nu aș fi început programul Reset în același timp cu un curs de cofetărie și într-o perioadă foarte agitată a vieții mele (city break, concediu, pregătiri pentru nunta mea) aș fi avut rezultate mult mai bune. Totuși, sunt foarte mulțumită!

  • Cum ți-ai descrie starea de spirit acum, după ce ai atins acest obiectiv?

Sunt mai pozitivă, lucrez la a fi constantă și optimistă pentru că mi-am dovedit că se poate. Constanța și felul în care privim lucrurile poate schimba direcția noastră de mers.

  • Ai terminat programu. Ai reușit să te menții la greutatea dorită? Cum este pentru tine procesul de menținere?

Călătoria mea nu s-a terminat aici. M-am menținut, dar nu am mai slăbit, iar acum lucrez la acest aspect – adică îmi doresc să mai pierd încă 10 kg. Mă voi ghida după principiile învățate de la voi și am încrederea că voi reuși.

  • Dacă ar fi să oferi un sfat celor care sunt la început de drum, ce anume le-ai împărtăși din experiența ta în program?

Să își facă din asta o prioritate. Organizarea pentru cumpărături și gătit este esențială. De multe ori nu am avut timp să îmi fac cumpărăturile și să gătesc, și de multe ori m-am străduit ca ce mănânc să fie similar cu ce aveam în meniu. Dacă ar fi să pot da „Restart Reset” asta aș face: m-aș organiza mai bine pentru a obține rezultate mai bune. Atingerea obiectivelor depind foarte mult de disciplina noastră!

***

Alimentația urmată de Dana în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. Perioadă limitată la preț promoțional!

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.