mai 11, 2019

Denisa a slăbit 11 kilograme: „nu-ți dai seama, te îngrași pe nesimțite și dintr-o dată te trezești gras”

image

Nu doar că a slăbit, dar și-a remodelat obiceiurile alimentare, rutina zilnică și spectaculos de frumos imaginea din oglindă. Nu mai bea cafea, nici nu mai consumă lactate. Denisa Bârgău s-a alăturat comunității Reset în ianuarie 2019, ne-a inspirat cu postările sale, astfel că îți prezentăm parte din povestea transformării sale uimitoare. Urmărești un interviu cu oameni reali și motivații puternice.

Cum și ce te-a determinat să iei decizia de a-ți redesena corpul și de a-ți reconstrui silueta?

Fără să îmi dau seama, cele 10 kg pierdute în urmă cu un an se depuneau, din nou, la loc. Așa se întâmplă: nu-ți dai seama, te îngrași pe nesimțite și dintr-o dată te „trezești” gras. Niciodată în viața mea nu am urmat vreun regim sau vreo dietă, pentru că nu am încredere în dietele care îți promit că slăbești „10 kile în 10 zile”. Nu pare sănătos, așa că am refuzat să mă supun vreunui supliciu de genul „mănânc doar ciorbă de varză și slăbesc rapid”. OK, dar ce faci după cele 10 zile? Că nu rămâi slab…

De ce ai ales Reset ca program de remodelare corporală care să îți fie „partener de drum” în această decizie?

Am ales RESET pentru promisiunea că voi slăbi deștept, că voi slăbi practic mâncând, fără înfometare, dar respectând niște principii, niște combinații de alimente prescrise de nutriționist. Asta suna bine și s-a dovedit că am avut dreptate să aleg RESET: am slăbit 11 kilograme nu în 10 zile, ci în trei luni și ținta mea este să mai dau jos 7 kilograme până la sfârșitul anului, respectând ceea ce am învățat de la voi.

Care a fost cel mai greu moment al tău în călătoria Reset?

Începutul, pentru că întotdeauna începutul este greu. E greu să te obișnuiești cu fasole la tigaie după ce ai mâncat chipsuri cu maioneză, e greu să îți gătești în fiecare zi două feluri de mâncare, când nu ai gătit niciodată nimic. Dar m-am obișnuit și astăzi îmi vine chiar ușor să-mi pun legume și o bucată de carne în cuptor sau în steamer ca să am ce mânca sănătos a doua zi și să nu mă las tentată de junk food-ul care este atât de bun, dar… atât de păcătos pentru siluetă!

Transformarea Denisei după cele trei luni din programul Reset

Dar cea mai mare bucurie?

În fiecare zi mă cântăresc, am o obsesie cu asta. Și în fiecare zi în care văd fie și 100 de grame mai puțin decât ieri este o zi începută cu bucurie. Cea mai mare bucurie este când fac totalul: 3 luni, 11 kilograme. Și când mă îmbrac cu haine care nu-mi mai veneau de 10 ani.

Ce spune cântarul acum după cele 3 luni de program? Dar felul în care te vezi în oglindă?

Cântarul este mai ușurat și el. Iar în oglindă văd o siluetă frumos conturată, la care doar visam de 20 de ani, dar pe care nu am făcut nimic ca să o obțin – până anul acesta, când am început programul RESET.

Un gând de final?

Vreau să vă mulțumesc din nou pentru că m-ați slăbit 🙂 deși sunt conștientă că dacă nu respectam ce mi-ați recomandat voi, nu ajungeam la nici un rezultat. Deci eu sunt responsabilă pentru reușită, așa cum tot eu am fost responsabilă și pentru corpul rubensian de dinainte. 🙂

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.