septembrie 27, 2019

Când corpul îți mulțumește pentru atenția acordată. Povestea lui Kinga

image

Astăzi am dori să o cunoașteți pe Kinga, mamă a trei copii, și să aflați povestea ei de succes după ce a slăbit 13 kilograme cu ajutorul programului Reset.

Kinga a început procesul de remodelare corporală de trei luni din programul Reset în luna iunie, iar după terminarea acestuia, ea a acceptat invitația noastră de a răspunde la câteva întrebări despre transformarea sa.

Vorba cea bună de la Iby

 

Kinga a ajuns la Reset în urma unei postări pe Facebook. Nivelul zahărului din sângele ei era mai mare decât cel considerat normal. Avertismentul medicului nu mai putea fi ignorat. Ca orice mamă modernă, ea a căutat sprijin într-un grup local de mămici, căutând soluții și recomandări pentru un nutriționist care să o ajute. Își dorea foarte mult să slăbească în urma nașterilor, însă cea mai mare dorință a ei era sănătatea.

Țin minte sentimentul pe care l-am avut atunci când am citit rândurile ei în acea postare. Erau cuvintele unei mame care a pierdut controlul asupra alimentației. Era un strigăt de ajutor pentru a găsi soluții, pentru a învăța principii sănătoase, pentru a deveni o mamă echilibrată, și nu în ultimul rând pentru ”a mai scăpa” de câteva kilograme. Postarea ei a trezit în mine sentimente vechi și am retrăit momente când nu mai știam de unde s-o apuc, nu mai știam cum să revin la forma mea inițială și cum să îmi recâștig sănătatea într-un secol atât de grăbit și plin de ispite.

După ce am citit postarea ei, știam că Reset este cea mai bună soluție pentru ea, așa că am invitat-o într-o călătorie de remodelare corporală. Invitația mea a fost acceptată, iar Kinga a îmbrățișat noua ei misiune, cea de a deveni mai sănătoasă și mai fericită în propriul corp.

 

 

Citiți un interviu cu oameni reali și motivații puternice:

  • Povestește-ne mai mult despre Kinga de dinainte de programul Reset. Care au fost motivele care te-au determinat să începi un program de mâncat și slăbit sănătos?

Kinga de dinainte de programul Reset era o femeie simplă, o mamă care nu știa cât este de ajuns, nu cunoștea măsuri în ciocolată și nu avea limite când venea vorba de ispite nesănătoase. Având constant un nivel mare de stres cu trei copii mici nu am văzut nici o șansă să dau jos câteva kilograme. Cunoșteam foarte bine „teoria de succes” pentru a pierde în greutate, însă în practică nu mă puteam controla, iar mâncatul emoțional a devenit un obicei greu de controlat. Mâncatul sănătos mi se părea absolut imposibil și am abandonat orice speranță de a deveni mai sănătoasă și mai suplă lângă trei copii.

Într-o zi ginecologul meu m-a sfătuit să dau jos „câteva kilograme”. Lista problemelor nu s-a terminat aici, și între timp a mai apărut și problema glicemiei mari. Nu mai era loc de glumă, deci m-am apucat din nou să slăbesc așa cum știam eu cel mai bine, însă nici de această dată nu a funcționat rețeta. Speranța, că voi deveni din nou suplă și sănătoasă, dispăruse. Și atunci a apărut din senin Ibolya🙂

  • Ai mai încercat să slăbești înainte? Ce nu a funcționat?

Da! De foarte multe ori! Dietele ori erau prea drastice, ori nu mi se potriveau. Metodele încercate includeau produse”minune”, prafuri, ceaiuri etc. Astăzi deja știu că nu există produse care să te ajute la slăbit, doar principii sănătoase cu o alimentație sănătoasă.

  • Care a fost cel mai greu moment în călătoria ta din programul Reset?

După două saptamâni fără dulciuri, fără miere și lapte în cafea, am simțit că nu mai rezist. A fost cel mai dificil moment din călătoria mea,  dar Iby m-a sustinut și m-a motivat în continuu, astfel am reușit să trec peste isteria de dulce.

  • Care a fost momentul, pe parcursul programului, în care te-ai bucurat cel mai mult?

Pentru mine a fost o motivație foarte mare că un străin, cum era atunci Iby pentru mine, are încredere în mine, vede potențialul în mine că pot să îmi ating obiectivul, și pot să dau jos kilogramele acumulate după trei nașteri. Parcă mintea mea s-a setat automat pe acest program, iar din ziua în care am mers să-mi fac cumpărăturile, totul a mers ca pe roate. În prima lună, datorită acestui mindset, am avut rezultate incredibile: am pierdut 6 kg.

  • Cu câte kg mai puțin arată cântarul acum?

După cele trei luni de program cântarul arată mai puțin cu 13 kilograme. Călătoria mea Reset nu a luat sfârșit aici, deoarece îmi doresc să slăbesc mai mult, însă obiectivul meu principal nu are de-a face cu slăbitul. Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătoasă și să aplic în viața mea de zi cu zi cele învățate la Reset!

  • Cum ți-ai descrie starea de spirit acum, după ce ai atins acest obiectiv?

Am convingerea că întâlnirea meu cu Iby nu a fost o simplă coincidență. Trebuia să mă îngraș și să apară ea pentru a-mi arăta care este calea cea bună.

Pentru mine cea mai mare surpriză după aceste luni este faptul că organismul se acomodează în timp record  cu alimente sănătoase, și tot în timp record corpul îți mulțumește pentru atenția acordată: te simți mai energică, se întoarce încrederea în tine, dispare burtica, se topesc kilogramele iar tu devii mai echilibrată atât fizic cât și psihic.

Să nu mai vorbim de privirile „invidioase” ale prietenelor și a vecinilor. Am savurat fiecare moment când cineva a remarcat schimbarea mea. Încrederea în mine creștea de fiecare dată și le-am luat drept recompense, așa cum m-a sfătuit Iby pe parcurs.

  • Dacă ar fi să oferi un sfat celor care sunt la început de drum, ce anume le-ai împărtăși din experiența ta în program?

Câteva kilograme în plus nu ar trebui să ne afecteze încrederea de sine. Mintea noastră poate face minuni când vine vorba de un scop, un obiectiv. Într-un proces de slăbire mintea are un rol foarte important. Nu stomacul trebuie să se adapteze, ci mintea, astfel corpul nu va mai ține cont de limite. Reset m-a învățat autodisciplină, mi-a dat înapoi încrederea și m-a făcut mai echilibrată. Aveți încredere în voi, aveți încredere în program! Pot să vă zic că dintre toate dietele încercate de mine de până acum, este singura care chiar a livrat rezultate la nivelul așteptărilor și menținerea este floare la ureche după cele învățate aici.

***

Alimentația urmată de Kinga în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. Perioadă limitată la preț promoțional!

 

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.