decembrie 20, 2018

Călătoria mea și a corpului meu în timp, final de jurnal

image

Când am terminat liceul profesoara mea de vioară mi-a dat un bilețel pe care scria: „Viața este ca și cum ai cânta solo la vioară în fața publicului larg învățând să cânți la vioară pe parcurs.”

Atât de mult adevăr într-o frază. Mereu ai de învățat, mereu trebuie perfecționat, nu știi ce urmează, inventezi, jonglezi, improvizezi, greșești, repari, obosești, te oprești și iar pornești, te ambiționezi și eșuezi, te ridici și continui.

Și tot acest timp ești pe scena vieții tale și aștepți ca cineva să te aplaude după o secvență reușită. Așa și eu… mă bucur dacă cineva observă eforturile mele, mă bucur că cel pe care l-am ales apreciază și mă ambiționează. Orice om are nevoie de acest fel de motivare.

Recunosc, că de multe ori nu făceam numai pentru mine, de multe ori am vrut să dovedesc, de multe ori am vrut numai să mă placă soțul și mai mult, dar acum mă iubesc și împreună cu această iubire au venit la pachet multe alte beneficii, ce nu au preț și care fără Reset erau greu de obținute.

Iby, alături de fiicele sale, după ce a slăbit 19 kilograme

Mai țineți minte cum am început prima filă de jurnal? Mai știți cum am pornit la această călătorie? Cu un șir de gânduri negative. Am pornit cu greutăți fizice și psihice și vedeam în jurul meu doar nori, însă am primit destul de combustibil să pot duce călătoria până la capăt și să ies la lumina soarelui. Am ajuns la destinație și am obținut mai mult decât mă așteptam.

Citește aici primul episod din jurnalul lui Iby

La început speram la o siluetă frumoasă, un corp sănătos, îmi doream să arăt bine în poze și să mai încap în haine vechi. Am vrut să fiu prietenă din nou cu oglinda și cu acel cântar din baie, dar nu puteam să văd de unde să apuc.

Cu toții știm bine principiile unei vieți sănătoase, avem foarte multe canale de unde ne luăm informațiile, însă nu putem învăța ingredientul secret: cum să ne iubim din nou, iar această iubire este cea mai importantă pentru o asemenea călătorie.

Remodelarea corporală și sufletească a fost ca un Rollercoaster. Câteodată doar urcam și urcam, eram încrezătoare și zâmbitoare, dar când veneau coborâșurile abia îmi stăpâneam emoțiile negative. De fiecare dată îmi reaminteam de ce am pornit ca să nu mă opresc în vale. Obținerea rezultatelor îmi provoca un sentiment de nerăbdare, iar setea de victorie rapidă părea greu de stinsă. Văzând că funcționează mă bucuram, dar voiam acum. ACUM!

Oh nu, nu merge așa! Rezultatul ușor obținut este la fel de ușor de pierdut. Călătoria mea Reset era cu ceva mai lungă, dar cu atât mai apreciată și mai de lungă durată.

Pe parcurs am învățat să fiu mai răbdătoare cu mine, cu acest corp și cu gândurile mele. Am învățat să accept orice fel de sentiment și orice fel de instinct, să apreciez și să fiu recunoscătoare. Deja știu că ceea ce distruge fericirea este comparația.

Iby, înainte de a începe programul Slăbește Deștept

Dar cel mai important: am învățat să mă iubesc cu adevărat. Iubindu-mă și acceptându-mă din nou am fost capabilă să iubesc și să accept lumea care mă înconjoară. M-am iertat pentru tot ce a fost și m-am îmbrățișat din nou. Mi-a fost dor de mine.

Rezultatul călătoriei Reset este vizibil. Am pierdut 19 kilograme. A fost un drum foarte lung și cu multe obstacole, dar toate erau doar în capul meu. Reset m-a învățat o autodisciplină și mi-a arătat cât este de puternică mintea și voința.

Acest zbor despre care am crezut că va fi către corpul meu de fapt a devenit zborul către MINE. Și când zic mine nu mă refer numai la corp, ci la minte, la inimă, la sănătate, la mișcare, la stil de viață și la tot ceea ce are legătură cu mine. Am ajuns să zâmbesc mai mult, să mă bucur de tot ce mă înconjoară și să iau obstacolele vieții cu mai mult optimism.

Dragă cititor, dacă încerci să îți cântărești valoarea cu un număr, atunci ar trebui să fie numărul zâmbetelor, al îmbrățișărilor, al persoanelor dragi în jur, numărul momentelor cu adevărat importante în viață, și nicidecum numărul kilogramelor apărute pe cântar.

Ești mai mult decât acel număr, iar numai de tine depinde ce poți face cu corpul tău. Mintea și inima dictează, nu corpul. Iar odată cu pierderea kilogramelor va crește și încredera în tine.

Așa că iartă-te, iubește-te și slăbește deștept.

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.