iulie 5, 2019

Anca a slăbit 11 kilograme: când îți faci singur dieta, rezultatele nu sunt niciodată cele dorite

image

”Este prea multă mâncare” sau ”Eu nu am timp să gătesc”, acestea două sunt cele mai întâlnite reacții ale membrilor noștri atunci când primesc planurile alimentare. Pentru Anca Cristea, în schimb, motivația de a se vedea altfel în oglindă a fost atât de puternică încât asta a ajutat-o să înțeleagă că a ajunge la rezultatul dorit înseamnă să transformi noul în rutină. Citești un interviu cu oameni reali și motivații puternice.

Cum și ce te-a determinat să iei decizia de a-ți redesena corpul și de a-ți reconstrui silueta?

Ca orice femeie, am dorit mereu să am o siluetă armonioasă. Cu atât mai mult în ultima perioadă când mi-au cam scăpat lucrurile de sub control. Atunci am decis să aduc o schimbare în viața mea, în igiena alimentară, în stilul de viață. Voiam să văd altceva în oglindă.

De ce ai ales Reset ca program de remodelare corporală care să îți fie ‘partener de drum’ în această decizie?

De-a lungul timpului nu am apelat niciodată la un “regim” personalizat și organizat, ci doar îmi încropeam eu o dietă, așa cum îmi imaginam că ar trebui să fie. Niciodată rezultatele nu au fost pe măsură. De data asta am zis că încerc ceva diferit și am apelat la Reset, fiind și curioasă pentru rezultate.

Care a fost cel mai greu moment al tău în călătoria Reset?

Nu am trăit cel mai greu moment, nu a fost nimic imposibil sau care să-mi aducă frustrare. Ușor dificil era la finalul săptămânii când trebuia să mă aprovizionez și să pregătesc o parte din meniu pentru săptămâna în curs. Timpul îmi era limitat. Dar așa cum am zis, nu a fost imposibil. De-a lungul celor 3 luni totul a devenit o rutină.

Anca Cristea, după cele trei luni de program Reset, cântărind cu 11 kilograme mai puțin

Dar cea mai mare bucurie?

Evident că cea mai mare bucurie era în fiecare dimineață de luni, când mă cântăream și observam că apar rezultatele de mult așteptate.

Ce spune cântarul acum după cele 3 luni de program? Dar felul în care te vezi în oglindă?

Cântarul spune -11kg, hainele sunt duse la modificat și în oglindă văd o persoană bucuroasă că a reușit să-și atingă obiectivele.

Un gând de final?

Reset a devenit un stil de viață pentru mine. Nu îmi este deloc greu să respect meniurile personalizate primite, ba mai mult am ca inspirație acum și cartea cu rețete. Rezultatele au apărut grație Reset, plus activității fizice susținute și, nu în ultimul rând, voinței și dorinței mele de nestăvilit.

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.