martie 24, 2020

Anamaria a slăbit 12 kg! – ”Eu eram una dintre sceptice și uite unde am ajuns !”

image

Astăzi am dori să o cunoașteți pe Anamaria, și să aflați povestea ei de succes după ce a slăbit 12 kilograme cu ajutorul programului Reset.

Anamaria a luat decizia de a începe un program de mâncat sănătos atunci când a primit un feedback negativ, lucru ce a marcat-o dar a și motivat-o să revină la o greutate ideală și să încape din nou în rochii preferate, dar uitate prin șifonier.

Ea atunci era 100% convinsă că nu va reuși și nu avea încrederea necesară în forțele proprii, dar prin perseverență și-a dovedit că mintea ei poate fi mai puternică decât fricile de la începutul unei călătorii Reset. Aceasta este și motivul, pentru care Anamaria nu are poze before/after Reset: nu a crezut nici măcar o secundă că va reuși să ajungă la kilogramele mult dorite.

Urmăriți un interviu cu motivații puternice:

Povestește-ne mai mult despre Anamaria de dinainte de programul Reset.  Care au fost motivele care te-au determinat să începi un program de mâncat și slăbit sănătos?

 

Decizia de a urma programul RESET am luat-o la începutul acestui an. Greutatea mea a luat-o la sănătoasa și mă gândeam cu groază că iar va trebui să mă restricționez cu mâncarea. Să mai spun că sunt o mare amatoare de dulciuri și în special de produse de patiserie ???

Prin natura meseriei mele, trebuie să fiu un exemplu pentru cei cu care îmi desfășor activitatea și deja nu mă mai vedeam așa. Nu mai îmi venea echipamentul, să spunem.

Punctul culminant l-am atins exact pe 1 ianuarie când cineva mi-a spus că nu mai sunt cum am fost, fapt ce m-a marcat și totodată motivat să mă gândesc serios să iau măsuri.

Navigând pe un grup de socializare, am văzut reclama voastră, cu rochia….o rochie nouă costă cât un program de slăbit, sau așa ceva….! Și asta a fost momentul când am zis, de ce nu ? Ce pot pierde ? Și acum îmi mai aud gândurile de atunci: eram 100% convinsă că nu va funcționa.

 

Ai mai încercat să slăbești înainte? Ce nu a funcționat?

 

Daaa, nu numai că am încercat, dar am și reușit. Am fost la nutriționist. Am slăbit înainte să rămân însărcinată a doua oară, am slăbit după și tot așa. Dar de fiecare dată când țineam câte un regim mă simțeam frustrată. Tot timpul aveam poftă de ceva ce nu aveam voie. Știți ce zic, nu ? Problema nu era dieta, ci după dietă, când efectiv ești free, ai scăpat de restricțiile alimentare.

 

Care a fost cel mai greu moment în călătoria ta din programul Reset?

 

Nu am avut momente dificile și nici nu știu când au zburat aproape cele 3 luni de RESET. Rețetele sunt delicioase, am descoperit că unele sunt pe placul întregii familii. Unde mai pui că am fost și la un botez și vreo doua aniversări unde nu m-am atins de nimic dulce, spre surprinderea tuturor.

 

Care a fost momentul, pe parcursul programului, în care te-ai bucurat cel mai mult?

 

Cred că prima lună, mi-a plăcut și meniul în mod deosebit, n-am avut nici o abatere, iar când mă urcam dimineața pe cântar….erau momentele mele, eu cu mine și cu egoul meu.

Cu câte kg mai puțin arată cântarul acum?

 

Cu 11,5 kg, dar mai am timp 10 zile….vreau să ajung la 12 kg. Oricum a fost mult mai mult decât m-am așteptat să pierd. Dar trebuie să mai spun că am făcut și mișcare cam de 3 ori pe săptămână. Trebuie să găsești echilibrul perfect între nutriție și mișcare.

Trebuie să mai menționez că, înainte de a începe mă încuiam în baie ca să mă cântăresc, pffuuu…de parcă nu mă vedeam și în oglinda din dormitor….deci, dacă eu nu eram mulțumită, mă gândesc cum mă vedeau cei din jurul meu.

 

Cum ți-ai descrie starea de spirit acum, după ce ai atins acest obiectiv?

 

Acum, sunt super mulțumită….dar în principal de faptul că am reușit să nu mă simt frustrată de-a lungul programului, să slăbesc frumos, să învăț să combin toate aceste alimente. Nu e ceva nou, dar câteodată, trebuie să ne împingă cineva sau ceva de la spate. Mi-am reamintit cum, atunci când făceam sport de performanță, antrenorul ne făcea meniul, respectând aceleași principii. Dar, vai, nu îți pot spune ce gânduri mă măcinau atunci. Acum a fost momentul redescoperirii, i-am transmis antrenorului meu energia mea pozitivă. 😊))

Mă simt excelent când aud comentariile celor din jurul meu, faptul că a trebuit să îmi schimb garderoba, faptul că văd aprecierea în ochii soțului meu (care săracul nu a comentat nimic nici luasem formă de gogoșică), că pot să îmi îmbrac niște ținute uitate prin șifonier la care nu am vrut să renunț, ce să mai zic…mă simt extraordiar și asta datorită vouă, celor de la RESET care ați făcut posibilă minunea asta.

 

Dacă ar fi să oferi un sfat celor care sunt la început de drum, ce anume le-ai împărtăși din experiența ta în program?

 

Înainte să înceapă, i-aș întreba dacă chiar își doresc cu adevărat să se redescopere, să-și depășească limitele, starea de confort. Pentru că trebuie să fii motivat să poți să schimbi ceva ! Puterea fiecăruia și motivația sunt punctele de bază, după părerea mea. Trebuie să vrei cu adevărat să faci o schimbare.

Ce le-aș recomanda ? Să aibă încredere în echipa RESET ! Cu siguranță, totul va fi bine! (că tot aud treaba asta zi de zi) Eu eram una dintre sceptice și uite unde am ajuns !

Reset îți aduce schimbarea, încerederea în tine și în forțele tale, iubirea și stima de sine. Trebuie să ne iubim mai mult, noi pe noi și abia după aceea îi putem iubi și pe cei de lângă noi !

Închei aici, nu înainte de a vă mulțumi pentru tot sprijinul și informațiile primite de la voi, pentru RESETUL meu, pentru că am reușit să mă redescopăr !

***

Alimentația urmată de Anamaria în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul RESET.

Cumpără acum unul dintre pachetele RESET și creează-ți corpul pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă. 

 

 

 

share:

Comments (No Responses )

No comments yet.