Iby a slabit 19 kg!

"Rezultatul calatoriei Reset este vizibil. A fost un drum foarte lung si cu multe obstacole. Reset m-a invatat o autodisciplina si mi-a aratat cat este de puternica mintea si vointa."

<< citeste continuarea >>

2019 este anul tau.
Slabeste acum!

Blog

blog-image
august 7, 2019 De ce stagnăm în procesul de slăbire? Cauze și soluții

Slăbirea este un proces în care trebuie să regăsim următoarele elemente: motivație, obiectiv realist, constanță, răbdare, perseverență. Este un proces cu multe necunoscute, cu urcușuri și coborâșuri, dar atâta timp cât va fi făcut ținând cont de sănătate, va fi unul cu succes și cu un rezultat ce se va păstra pe termen lung. Cristina Toma, nutriționistul Reset, pune pe listă cauzele ce pot determina stagnarea procesului de slăbire și cum le putem depăși.

blog-image
iulie 22, 2019 Oare cât de repede voi slăbi? Matematica slăbirii sănătoase

De ce dietele slăbirii ultra-rapide nu funcționează? De ce timpul și răbdarea sunt elemente importante în ecuația slăbirii? Cum arată un ritm corect de slăbire? Cristina Toma, nutriționistul Reset, pune pe hârtie răspunsuri și îți explică cum funcționează procesul slăbirii astfel încât acesta să lase urme frumoase pe corp și care să aducă o transformare permanentă.

blog-image
iulie 5, 2019 Anca a slăbit 11 kilograme: când îți faci singur dieta, rezultatele nu sunt niciodată cele dorite

”Este prea multă mâncare” sau ”Eu nu am timp să gătesc”, acestea două sunt cele mai întâlnite reacții ale membrilor noștri atunci când primesc planurile alimentare. Pentru Anca Cristea, în schimb, motivația de a se vedea altfel în oglindă a fost atât de puternică încât asta a ajutat-o să înțeleagă că a ajunge la rezultatul dorit înseamnă să transformi noul în rutină. Citești un interviu cu oameni reali și motivații puternice.

blog-image
iunie 15, 2019 „Când pui lucrurile în mișcare, treaba cu kilogramele în minus devine un beneficiu secundar”

Gianina face parte din comunitatea TTW by Reset și de curând ne-a povestit despre parcursul ei înspre remodelarea corporală. Folosește cuvinte mari și importante atunci când povestește despre perioada transformării sale: conștientizare, responsabilitate, disciplină, ieșirea din zona de confort, psihic și emoție. A slăbit 5 kilograme în două luni și le-a slăbit cum știe ea mai bine: conștientizând fiecare schimbare. Urmărești un interviu cu oameni adevărați și motivații puternice.

blog-image
iunie 10, 2019 Mădălina a slăbit 10 kilograme: „După un timp corpul ajunge să înțeleagă că îi e mai bine fără prea multe dulciuri, sucuri acidulate și mâncăruri grele.”

Uneori știi că e momentul potrivit atunci când nu mai ai răbdare să aștepți. Cu toate că obișnuim să amânăm schimbarea pentru altă dată, începutul e mereu acum, cu pași mici. Așa cum i s-a întâmplat și Mădălinei Alexandrache: „(…)pentru prima dată nu am așteptat să mă apuc de ceva nou la început de săptămână, ci chiar din ziua următoare!” Urmărești un interviu cu oameni adevărați și motivații puternice.